instagram
Blejzer za pamćenje

Zgodna supruga Ivana Rakitića i omraženi modni trend zna pretvoriti u pravu modnu poslasticu

Rakitići su u Španjolskoj uživali na koncertu kolumbijskog pjevača Malume, a dok je Ivan za rasplesanu noć odjenuo traperice i bijelu košulju, njegova je draga blistala u vrućoj minici i blejzeru s hit uzorkom.

28-godišnja Raquel Mauri jedna je od najbolje odjevenih supruga hrvatskih nogometaša, a pri svakom izlasku u javnost oduševljava vještinom bezbrižnog spajanja hit komada u atraktivne kombinacije.

Vitka Raquel, koja je sa suprugom Ivanom nedavno proslavila sedam godina ljubavi, povela je dragog na koncert kolumbijskog pjevača Malume u Madridu, odjevena u same hit komade.

Zmijski uzorak najavljen je kao jedan od velikih hitova jesenske sezone, a dok se neki zgražavaju nad činjenicom da se taj retro trend vratio u modu, drugi ne mogu dočekati da se opskrbe 'zmijskim komadima' koji će se nositi od glave do pete.

Instagram

Supruga Ivana Rakitića ovaj je krik mode odlično spojila s neutralnim komadima, odjenuvši za koncert crnu mini haljinu i blejzer sa zmijskim uzorkom koji je strukirala tankim remenom kuće Gucci.

Press foto

Od modnih dodataka, Raquel je odabrala atraktivne sandale s tri remena od lažnog krzna i crnu torbu na preklop kuće Dior.

Press foto

Samo nekoliko metara od pozornice, bračni par Rakitić cijelu je noć plesao i pjevao uz zvuke popularnih pjesama 24-godišnje latino zvijezde.

Par se upoznao 2011. godine u kafiću u njezinoj rodnoj Sevilli, a hrvatskom nogometnom reprezentativcu trebalo je sedam mjeseci da osvoji atraktivnu brinetu, još pet da ga ona predstavi roditeljima i godina dana da počnu zajedno živjeti.

'Raquel sam upoznao svoje prve večeri u Sevilli. Negdje oko ponoći nagovorio sam brata Dejana, koji mi je i menadžer, da odemo na piće u grad. Sjeli smo u prvi kafić i čim sam ugledao Raquel, koja je tamo radila kao konobarica, rekao sam mu da će mi ta prelijepa djevojka postati žena. Iako mi je trebalo dugo da je privolim da iziđe sa mnom na spoj, znao sam da joj se sviđam jer me nikada nije odbila, samo se izvlačila da nema vremena. A kako je govorila samo španjolski, sporazumijevali smo se rukama, poput Tarzana i Jane - sve dok ga ja nisam naučio. I danas kod kuće pričamo španjolski iako ona i Althea dobro razumiju hrvatski, samo što ga ne govore', otkrio je veznjak španjolskog kluba Barcelona u jednom intervjuu za magazin Gloria.

Linker
07. travanj 2024 00:18