Paris blista

Život u ružičastom filmu! Bogata nasljednica zablistala poput dive iz davnih vremena i pokazala da glamur nije umro

Dijamanti i ružičasta rapsodija. Paris Hilton nije dopustila da glamur umre pa je za večeru i izlazak sa zaručnickom nosila posebno glamurozno izdanje.

Nasljednica i poduzetnica Paris Hilton poznata je po svom ekstravagantnom i luksuznom načinu odijevanja, a posljednjim je izlaskom u Los Angelesu pokazala kako unijeti dašak starog Hollywoodskog glamura u običan radni tjedan. Za večeru sa svojim voljenim zaručnikom Carterom Reumom u lokalnom restoranu 'Craig' odabrala je dvije stvari - ružičasto i dijamante.

image
Paris Hilton u glamuroznom ružičastom izdanju.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ružičasto je i inače Parisina zaštitna boja, a za ovu svečanu priliku ususret Oscarima, Hilton je odabrala nježnu varijantu te zaigrane boje. U lepršavoj i dekoltiranoj Valentinovoj haljini Paris je blistala, a cijelu modnu priču zaokružila je satenskim salonkama u istoj boji, ružičastoj torbici, mini krznenoj stoli i sunčanim naočalama koje su je zaštitile od bljeskova bezbrojnih bliceva fotoaparata.

Čitajte i: Paris Hilton ne može se prestati diviti svom prstenu: Ogroman kamen iza kojeg stoji romantična priča

Najbolji prijatelji djevojke

Na vratu je imala dijamnatnu ogrlicu, koja je nepogrešivo upotpunila ovaj zvjezdani izgled, a također savršeno pristaje uz njezin unikatni zaručnički prsten, koji je po zaručnikovoj zamisli dizajnirao Jean Dousset, prapraunuk legendarnog francuskog draguljara Louisa Cartiera.

image
Odabrala je Valentinovu večernju haljinu.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Paris je, nakon što su ruku pod ruku izašli iz restorana i izmijenili nekoliko nježnosti, spremno pozirala fotografima odašiljući auru prave dive. U jednom trenu skinula je sunčane naočale i pokazala svu raskoš haljine koja joj je u plisiranim slapovima padala po beprijekornoj figuri.

Paris je i dalje ustrajna pri tome da u kosi ne nosi ekstenzije te je za ovu priliku pokazala kako odlično isfenirana bob frizura može biti itekako glamurozna.

image
Paris Hilton i zaručnik Carter Reum u romantičnom izlasku.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Romatnična večera uoči Oscara za zaljubljene zaručnike bila je još jedna prilika da svijetu pokažu kako se i dalje ludo vole. Paris i Carter zaručili su se na njen 40. rođendan u veljači ove godine, kada ju je on iznenadio prosidbom na privatnom otoku.

Linker
19. travanj 2024 07:11