Modna Ikona Sandra Perković
 Instagram
KOPIRAJMO JE

Zlatni stajlinzi Sandre Perković: Od djevojčice s viklerima do elegantne dame

Vladarica diska Sandra Perković nedavno je na Europskom atletskom prvenstvu u Berlinu osvojila zlatnu medalju, te je tako postala prva u povijesti, računajući i mušku i žensku konkurenciju, s pet uzastopnih naslova europske prvakinje u istoj pojedinačnoj disciplini. Ipak, Sandra ne vlada samo sportskom disciplinom - u posljednje vrijeme osvaja i svojim modnim kombinacijama.

Nakon što je pokorila mnoge atletske travnjake svojim hicima s diskom, Sandra Perković postala je prava trendseterica što se tiče modnih odabira. Gdje god da se pojavi, u sportskom ili glam izdanju, osvaja pažnju, a mnoge su zanimali i detalji o njezinom tjelesnom preobražaju do kojeg je došla pripremajući se za Olimpijadu u Tokiju.

'Nisam tijelo preoblikovala zbog ljepote. Tajna moje vitkije linije je u novom režimu prehrane: jedem češće, ali manje obroke. Dobro je što se ničega ne moram odricati, čak ni meni omiljene štrudle s višnjama', otkrila je nedavno 28-godišnjakinja koja se još kao djevojčica obožavala uređivati. Dokaz tome je fotografija s viklerima u kosi: Sandra je od djetinjstva obožavala sve girly, ali i kombinacije s udobnim pa je nerijetko birala sportske natikače i tenisice.

Instagram
Sandra s viklerima

Danas pak su joj sportske kombinacije rezervirane za treninge i natjecanja, dok izvan toga voli eleganciju oa olimpijsku pobjednicu često možemo vidjeti u hlačama na crtu visokog struka. Kombinirajući ih sa salonkama na petu dodatno zaokruži ženstveni stajling, a bijela ili crna dolčevita cijeloj kombinaciji daju dašak klasike koja nikada ne izlazi iz mode.

Sandra voli povremeno i "zapapriti" stajling, osobito kada su u pitanju noćni izlasci. Jednom prilikom je tako odabrala sive čizme iznad koljena, mini suknju koja je naglasila njezin tanki struk te ružičasti uski top s dugim rukavima i izazovnim stajlingom oduševila obožavatelje.



John Pavlish
Sandra Perković

Naša najbolja sportašica voli iznenaditi i šminkom: većinom bira čim prirodniji make-up, ali kada se prepusti u ruke vizažistice Ive Čuljak zablista poput modela s naglašenom šminkom na očima i neutralnim ružem na usnama.

Iako je u top formi, Sandra je vjerna udobnim kupaćim kostimima: većinom bira banana model za gornji dio, a da je klasičarka daje naslutiti i odabirom boje jer u njezinoj garderobi za plažu prevladavaju oni u crnoj i bijeloj nijansi.

Instagram
Sandra u badiću

Linker
15. travanj 2024 17:48