otvoren novi salon hrvatske tvrtke

Lucija Lugomer na reviji vjenčanica u uskoj crnoj haljini istaknula trudnički trbuščić

Ivana Bilić, poslovna žena, modna dizajnerica i vlasnica branda Royal Bride na svečanom je otvorenju svog novog salona u Zagrebu kolekcijom za nadolazeću 2020. godinu oduševila brojne uzvanika. Među njima su se našle i brojne poznate dame.

Voditeljica Antonija Stupar Jurkin, kolumnistica, komičarka i radijska voditeljica Andrea Andrassy, glumica Kristina Krepela, profesionalna plesačica Tine Walme i trudna plus-size manekenka Lucija Lugomer došle su na otvaranje novog salona Royal Bride vjenčanica i večernja haljina. Haljine s ovim potpisom cijenjene su jer je svaka unikatna i ručno rađena od najfinijih ekskluzivnih materijala. Dok je većina salona za vjenčanice orijentirana isključivo na prodaju, Royal Bride je hvalevrijedan upravo zbog proizvodnje. Čak više od 4.500 dama svoje sudbonosno „da“ izrekle su u njihovim vjenčanicama koje su nastale prema idejama i pod budnim okom Ivane Bilić, uz vrijedne i kreativne ruke njezinog tima.

Royal Bride već 11 godina uspješno posluje na europskim i svjetskim tržištima, sve od Azerbajdžana do Kine. Osim što je njihov novi salon najveći na ovom dijelu Europe, njegov je interijer uređen do najsitnijeg detalja te je adresa Ulica kneza Mislava 9 u Zagrebu nova je "it" adresa za mladenke.

U našoj fotogaleriji pogledajte tko je sve od poznatih došao pogledati nove vjenčanice s hrvatskim potpisom.

Linker
28. studeni 2021 14:39