foto: Davor Matota
IZAZIVA POGLEDE

Nikolina Pišek poharala špicu s ludo dobrim cipelama

Nikolina Pišek još nikada nije prošla zagrebačkom špicom, a da nije svima zapinjala za oko. Sve je kod nje uvijek na mjestu: frizura besprijekorna, stajling nevjerojatno 'nenametljivo nametljiv', a o cipelama da i ne govorimo.

Beogradsku je adresu voditeljica Nikolina Pišek nakratko zamijenala svojom zagrebačkom i opet uspjela napraviti pomutnju na špici - prošetala je u damskom plavom kaputu dužine do koljena, napadno podvitim trapericama i još napadnijim cipelama.

Upravo su njezine cipele i ovaj put pokrale sve poglede. Od brušene su kože, dolaze u prljavo ružičastoj nijansi, a na njima su našivene perle koje tvore mozaik, kao i resice - sve su, samo ne dosadne i samozatajne! Cipele nose potpis brenda Giuseppe Zanotti, a ovaj model naziva Inca vrijedan je devet tisuća kuna.

Nećemo propustiti reći niti da je je identični primjerak ovih gležnjača otvorenih prstiju nosila i pjevačica i glumica svjetskog glasa, Jennifer Lopez, iako još prije tri godine. No, ovakav primjerak definitivno ne zastarijeva i uvijek dobro dođe kad treba razbiti bilo kakvu monotoniju stajlinga.

Spica / Zagreb 07.10.2017. / foto: Davor Matota / Nikolina Pisek Ristovic
foto: Davor Matota

Spica / Zagreb 07.10.2017. / foto: Davor Matota / Nikolina Pisek Ristovic
foto: Davor Matota

Stajliš Jennifer Loper je to kombinirala ovako:

Linker
20. travanj 2024 05:33