Kate Middleton nosila je čipkastu haljinu s velikim šlepom - model u koji su se mnoge mladenke zaljubile
 Getty Images
nova kolekcija

Ako vam se svidjela vjenčanica kakvu je imala Kate Middleton, u H&M-u možete pronaći njezinu jeftiniju verziju

Potraga za savršenom vjenčanicom svakoj mladenki stvara probleme, osobito ako je budžet ograničen. Ipak, za pravu vjenčanicu ne treba izdvojiti brdo novca - u high street trgovinama kriju se pravi povoljni ulovi za poseban dan.

Trgovine visoke mode u svoju ponudu sve više uključuju bridal modele - za svaku mladenku koja se želi osjećati posebno u haljini za koju neće morati previše potrošiti. Švedski H&M prednjači kada je u pitanju ponuda bridal modela, a novom kolekcijom pobrinuli su se za mladenke i za gošće.

Jedna haljina posebno nam je zapela za oko, a riječ je o modelu koji neodoljivo podsjeća na vjenčanicu koju je Kate Middleton nosila na svom velikom kraljevskom vjenčanju 2011. godine. Mnoge su djevojke tada poželjele vjenačnicu baš kao i njezinu, a kako je riječ o klasičnom modelu, jednako je elegantna i danas. Čipkasti bodi s rukavima i V izrez krase model koji je predstavio i H&M, po povoljnoj cijeni od 199 eura, odnosno oko 1500 kuna.

Promo
H&M vjenčanica,199 eura

LONDON, ENGLAND - APRIL 29:  TRH Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge smile following their marriage at Westminster Abbey on April 29, 2011 in London, England. The marriage of the second in line to the British throne was led by the Archbishop of Canterbury and was attended by 1900 guests, including foreign Royal family members and heads of state. Thousands of well-wishers from around the world have also flocked to London to witness the spectacle and pageantry of the Royal Wedding.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images
Kate Middleton nosila je čipkastu haljinu s velikim šlepom - model u koji su se mnoge mladenke zaljubile

Većina modela koji su dio nove kolekcije rađeni su od romantične čipke, a dostupan je i jedan model od satena, s tankim naramenicama, dok će moderne mladenke umjesto za haljinom posegnuti za kompletom suknje i topa. Izdvojili smo nekoliko modela high street vjenčanica, kao i haljina koje su izbor za kume ili uzvanice na svečanim prigodama - dugi i lepršavi modeli odličan su izbor za vruće ljetne dane pa su haljine od više slojeva tila uvijek popularan izbor.

Midi ili maksi haljine ukrašene pliseom ili cvjetnim uzorkom također se nameću kao poželjan izbor. Osim bijele ili bež te previše upečatljivog uzorka, kada je u pitanju boja pastelni i nježni tonovi izbor su s kojim se ne može pogriješiti.

Linker
14. travanj 2024 16:24