Aleksandra Dojčinović
 John Pavlish, Goran Matijašec
bez njenog potpisa

Aleksandra Dojčinović otvorila nam je ormar: Haljine, torbice i ostali fetiši dizajnerice

Samo nekoliko dana dijeli dizajnericu Aleksandru Dojčinović do jubilarne pete samostalne revije koja će se ove godine održati u jedinstvenom prostoru Ateliera Meštrović u strogom srcu Zagreba na Gornjem gradu

Aleksandra Dojčinović koja stoji iza imena Lei Lou, u novoj će kolekciji predstaviti nosive haljine čistih linija, bogatih detalja i naglašenih silueta. Kolekcija će biti kontrastna, s jedne strane nježna ružičasta čipka, a s druge vječna crna. Inspiracije nije nimalo nedostajalo, jer, objasnila nam je Aleksandra, pronašla ju je u djelima kipara Ivana Meštrovića. Zbog toga ju je ovoga puta čak i nervoza zaobišla. Naime, kolekcija je sašivena čak mjesec dana prije revije, a predstavit će je 29. svibnja pred svojom vjernom publikom za koju na domaćoj modnoj sceni stvara punih 11 godina.

A što jedna od omiljenijih dizajnerica nosi u svoje slobodno vrijeme kada nije u komadima sa svojim potpisom? Samo za čitateljice portala Gloria.hr Aleksandra je odabrala najdraže komade iz svog ormara.

Linker
19. travanj 2024 10:02