Sarah Jessica Parker u filmu "Seks i grad"
 FilmMagic
DOSTUPNE I U HRVATSKOJ

Baš poput Carrie: Sarah Jessica Parker kreirala prvu kolekciju vjenčanica

Moderno i nekonvencionalno dvije su riječi koje opisuju prvu kolekciju vjenčanica glumice i dizajnerice Sarah Jessice Parker.

Iako svoj modni brend, koji je prvenstveno usmjeren na cipele, ima već nekoliko godina, glumica Sarah Jessica Parker (53) tek je sada odlučila dizajnirati svoju prvu kolekciju vjenčanica u suradnji s američkom shopping stranicom Gilt. U ponudi će se naći deset haljina, a predloženo je i kojih 15 pari cipela iz SJP kolekcije bi najbolje odgovaralo uz njih.

Actresses Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall and Cynthia Nixon on the set of
FilmMagic
Sarah Jessica Parker u filmu "Seks i grad"

Tri godine nakon što je lansirala svoju prvu kolekciju cipela za vjenčanje, američka glumica odlučila se okušati i u dizajniranju vjenčanica. Još uvijek se pamti vjenčanica Vivienne Westwood koju je nosila u filmu "Seks i grad" u ulozi Carrie, dok je ona za svoje vjenčanje nosila crnu haljinu - što je kasnije požalila. Ipak, njezine kreacije nemaju veze ni sa jednom od vjenčanica koje je nosila - u kolekciji se nalaze komadi poput kombinezona ukrašenog s cvijećem, maksi suknje i haljina otvorenih leđa s mašnom. Uz tradicionalnu bijelu, u svojoj liniji glumica je ponudila i crnu, ružičastu, sivu te plavu boju.

- Shvatila sam da mladenke traže nešto drugačije od standardne ponude, a linija nije isključivo za one koje će stati rped oltar. Cilj je da ti komadi mogu biti nošeni i u drugim prilikama, a idealni su za goste na svadbi te se kasnije mogu prenamjeniti u komade za svaki dan - izjavila je Sarah Jessica Parker čija je kolekcija dostupna na stranici Gilt - i dostavljaju u Hrvatsku!

Body 1928 kn

Kombinezon 3038 kn

Haljina s detaljima od perja, 15649 kn

Teatro suknja 11729 kn

Haljina s mašnom na leđima 2777 kn

Pernata suknja 5195 kn

Suknja 3104 kn

Linker
20. travanj 2024 11:22