Balenciaga
BISTE LI IH KUPILI?

Bizarni komad luksuza - Balenciaga i Prada na tronu

Zanimljivi komadi stižu nam iz luksuznih modnih kuća zbog kojih internet ne prestaje pričati o njima. Francuski modni brend Balenciaga predstavio je shopping vrećicu paprene cijene, dok je talijanska kuća Prada osmislila spajalicu koja bi trebala držati vaš novac – ako vam išta ostane nakon što je kupite.

Ciničnih komentara na nove komade kultnih modnih kuća nije nedostajalo, ali dok se velik dio ljudi zabavlja na njihov račun, drugi prazne svoj kako bi u svojem domu imali još jednu kreaciju brendova Balenciaga i Prada. Naime, "svaka roba ima svojeg kupca", a shopping vrećica je već rasprodana.

Nakon što su u travnju svi pričali o torbi od 12 tisuća kuna koja je neodoljivo podsjećala na plastičnu vrećicu švedskog brenda za koju treba izdvojiti samo 4 kune, modna kuća Balenciaga nastavlja zabavljati internet svojim modnim dodacima. Posljednji u nizu je shopping vrećica za 1100 dolara. Ipak, sve što dizajner Demna Gvasalia lansira na tržište rasprodano je odmah, pa tako i bijela vrećica koja na prvi pogled izgleda poput svake druge. Za njezinu izradu korištena je teleća koža te sadrži srebro, a možete je zatvoriti patentnim zatvaračem.

S druge strane je talijanska kuća Prada koja je predstavila oversized držač za novac u obliku spajalice. Radi se o luksuznoj verziji napravljenoj od srebra, ali reakcije nisu baš najbolje jer se mnogi pitaju koju točno vrijednost dobivaju za držač od srebra za koji treba izdvojiti 185 dolara – osim što na njemu piše Prada.

Barney's New York

Linker
18. travanj 2024 10:06