Andrija Zelmanović
Gooma

Brend Gooma predstavio svoju novu liniju №478

Brend koji je popularnost stekao zahvaljujući neobičnim torbama izrađenim od reciklirane gume ove jeseni priča jednu drugačiju priču. Osim već spomenutih gumenih torbi, u novoj kolekciji brenda Gooma našle su se i predimenzionirane torbe od kože, ujedinjene u liniju №478.

Torbe koje kreiraju Barbara Perica i Iva Mosner, kreativne snage koje stoje iza brenda Gooma, poznate su kao posebne, drugačije, jedinstvenog dizajna i kvalitetne izrade.

"Koža nam je uvijek bila zanimljiva kao materijal kojime bi idealno nadopunili svoj asortiman i pokazali raznolikost našeg dizajna. Dosta dugo smo pripremale kolekciju želeći napraviti kvalitetne modele torbi koje se svojim dizajnom posebno ističu, a opet zadržavaju naš karakterističan dizajnerski potpis" - objasnile su dizajnerice.

Kolekcija sadrži torbe različitih boja i dizajna, a veličina ovisi o modelu torbe. Prevladavaju oversized modeli od kojih su neki i multifunkcionalni. Posebno se ističe žuta kožna torba za svaki dan koja preklapanjem postaje predivna pismo torba, idealan komad za večernja druženja i posebna modna događanja.

Takav model kreiran je i u drugim bojama, a u ponudi je i posebno dizajnirana vrećasta torba, koja se preklapanjem pretvara u ruksak. Izrađena je od voštanog platna, idealnog materijala za kišne dane jer torbi daje vodootpornost. Sve torbe su ručno rađene, a minimalistični detalji daju im jednu posebnu odliku.

Torbe su dostupne u zagrebačkom concept storeu Hysteria te u splitskoj Arteriji, a moguće ih je naručiti i putem Facebook stranice brenda.

Linker
20. travanj 2024 12:29