BREND DUCHESS

Brojni poznati na reviji Snježane Schillinger: ‘Poigrali smo se s materijalima, a željeli smo unijeti pozitivu‘

Poduzetnica i dizajnerica na reviji u Lisinskom okupila je brojne poznate, a modeli u njezinim kreacijama hodali su pistom dok je kraj nje svirala violončelistica Ana Rucner.

Modni brend Duchess održao je sedmu po redu samostalnu modnu reviju u predvorju koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog uz koncert violončelistice Ane Rucner i uz klavirsku pratnju Marije Mikulić Štimac.

image
Revija modnog brenda Duchess
ZVONIMIR_FERINA

"Sve naše kolekcije pa tako i ova nastaju spontano. Mogli bi reći da nas zapravo najviše inspirira Italija i tih nekoliko dana provedenih u Firenci kada krenemo u nabavku materijala. Između svake kolekcije inspiraciju crpimo i iz svakodnevnih stvari, osluškujemo naše potencijalne i stare kupce. Vrlo je bitno da svoje ideje prilagodimo kupcima i tržištu. Ove godine s obzirom na cjelokupno stanje u svijetu, a možemo reći da vlada blagi pesimizam, mi smo se odlučili poigrati materijalima, bojama, uzorcima, teksturama, i procesom izrade, kako bi unijeli pozitivu i dinamiku u naš krug", rekla je Snježana Schillinger, vlasnica brenda.

Prvi puta do sada veću pozornost posvetili su kaputima koji se mogu naći u nekoliko različitih krojeva. Od materijala su birali vunu, kašmir, svilu, eko krzno i alpaku. Osim kaputa, tu je i zaštitni znak brenda - haljine na preklop. Kod njih su se također poigrali dužinom, i nekim novim elementima unutar postojećeg kroja.

image
Revija modnog brenda Duchess
ZVONIMIR_FERINA

image
Ana Rucner
PRESS

"Svilene bluze su također neizostavni element svake naše kolekcije, a ovoga puta pojavljuju se u plavoj i bijeloj boji te s leopard uzorkom. U kolekciji se mogu pronaći i modeli suknji i hlača u više različitih materijala, te neizostavna trenirka u kojoj smo više nego ikada uživali protekle dvije godine, a ove smo je sezone predstavili u bež i zelenoj boji. Jako smo ponosni što je svaki komad iz naše nove kolekcije unikatan, ali i klasičan pa se lako može kombinirati u raznim kombinacijama, a kvaliteta materijala i izrade osigurava dugovječnost", dodala je Snježana.

image
Emina Pršić i Snježana Schillinger
ZVONIMIR_FERINA
image
Nela Kocsis i Snježana Schillinger
ZVONIMIR_FERINA
image
Snježana Schillinger i Franz Schillinger
PRESS

Osobito oduševljenje modnom revijom izrazio je talijanski ambasador u Hrvatsko,j Njegova Escelencija G. Pierfarncesco Sacco.

"Ovaj event je kulturno-modni događaj i potreban je hrvatskoj metropoli uz naglasak da ih trebamo čim više te istinski podržavam inicijativu brenda Duchess koji sav materijal kupuju u Italiji. Naše dvije zemlje imaju dugu tradiciju trgovine i suradnje", rekao je.

image
Snježana Schillinger s Ecijom Ivušić i Goranom Beloševićem
PRESS
image
Tončica Čeljuska
PRESS

Ecija Ivušić u pratnji dečka Gorana Beloševića, Borna Kotromanić, Vanja Horvat, Tončica Čeljuska, Sandi Cenov, Željen Klašterka, Uršula Tolj, Nives Clezijus, Antea Kodžoman, Emina Pršić, Nela Kočiš, Ivana Delač, samo su neki od poznatih koji nisu krili oduševljenje novom kolekcijom te su većinom i nosili komade odjeće brenda Duchess womenswear.

image
Borna Kotromanić
PRESS

Čitajte i: Austro-hrvatska ljubavna monarhija: Poljubac s okusom Sacher torte i jadranske soli na vjenčanju Snježane Schillinger

Linker
21. travanj 2024 15:48