Unsplash
mišljenja su podijeljena...

Cure na Twitteru se svađaju oko pitanja 'Kako ispravno obući grudnjak?' Mi smo plavi, a koji ste vi tim?

Društvene mreže postanu pravo bojište na kojem se rasprave zakuhaju do usijanja. Ovoga puta žustru debatu pokrenuo je ni manje ni više nego - grudnjak.

Korisnice Twittera pokrenule su neobičnu raspravu koja je podignula prašinu: Kako se pravilno oblači grudnjak? Podijelile su se u dvije skupine, dok ga jedne kopčaju s prednje strane, druga grupa smatra da se grudnjak kopča na leđima.

Raspravu je pokrenula tviterašica koja je objavila slikovni prikaz kojim je upitala sve žene kako kopčaju grudnjak, a i sama se iznenadila količinom odgovora koje je dobila - objava je skupila preko 4 tisuće komentara, a podijeljena je više od tisuću puta. Jedni smatraju kako je ispravan način kopčanje s prednje strane i zatim okretanje grudnjaka i stavljanje naramenica, a korisnice koje ga kopčaju s leđa smatraju da je upravo njihov način ispravan i da je onaj drugi za 'slabiće'. Mnoge su ostale šokirane činjenicom da netko kopča grudnjak drugačije od njih pa su se ostalima u komentarima čudile.

Najviše su ipak začudili odgovori koji su u manjini - 'Navučem ga poput hlača, onda nema potrebe da se otkopčava' ili 'Obučem ga kao majicu', a neki su pak rekli da jednostavno nose sportski grudnjak ili ga ne nose uopće.

'Ja sam za sve opcije. Ponekad sam tim crveni, ponekad sam plavi, a nekad jednostavno nosim sportski grudnjak ili ga uopće ne nosim', komentar je jedne korisnice koja nije bila toliko isključiva kao one koje su se snažno zauzele za svoj način kopčanja grudnjaka.

U našoj redakciji mišljenja su podijeljena, no ipak je više je onih koji su u plavom timu...U anketi pitamo vas, koji način je ispravan?

Linker
25. travanj 2024 15:55