wow!

Detalji su važni: Stigla je neodoljivo dobra Jimmy Choo kolekcija nakita

Kreativna direktorica brenda rekla je da je kolekcija prirodan produžetak njihovih bogato ukrašenih torbi i cipela koje obožavaju žene diljem svijeta.

Slavni dizajner cipela Jimmy Choo poznat je po glamuroznim modelima s tankim potpeticama i detaljima poput bisera i sjajnih kamenčića koji osvajaju žene diljem svijeta. Detalji su važni, a to je prepoznao i dizajner koji je suosnivač istoimenog brenda te je svoju estetiku odlučio proširiti na nakit.

image

Jimmy Choo kolekcija fokusirana je na metal i biserne perle.

JIMMY CHOO

Jimmy Choo nakit uključuje narukvice, naušnice, ogrlice i prstenje s naglaskom upravo na bisere, metalne lančiće i klistaliće, a cijela kolekcija zapravo je posveta novom životu nakon crnog razdoblja pandemije.

image

Jimmy Choo kolekcija nakita

JIMMY CHOO PRESS

Komadi su izrađeni od metala u boji žutog zlata i srebra, a korišteni su i neodoljivi motivi zvijezda, monogrami i resice.

Čitajte i: Stiže jedna od uzbudljivijih suradnji godine, zaigrana kolekcija Iris Apfel x H&M

"Ovo je savršeno vrijeme za lansiranje ove kolekcije. Naše cipele i torbe često se doživljavaju kao predmeti nakita koji krase stopala, zapešća i ruke”, rekla je kreativna direktorica Jimmy Chooa Sandra Choi povodom izlaska kolekcije.

Dizajnerica je liniju nazvala “prirodnim produžetkom” blistavih, kristalno ukrašenih i optočenih biserima cipela i torbi iz posljednjih sezona, uključujući i nadolazeću kolekciju za jesen 2022. koju je brend predstavio tijekom Tjedna mode u Milanu u veljači.

image

Jimmy Choo kolekcija nakita

JIMMY CHOO PRESS

Bilo da volite srebro ili zlato, jednostavne komade nakita ili one s elegantnim detaljima, ova kolekcija odlična je za spajanje s proljetnim komadima za noćne izlaske, vjenčanja i posebne prigode. Kolekcija je dostupna na Jimmy Choo web shopu.

Linker
18. travanj 2024 13:46