Lady Gaga
 Profimedia, Backgrid USA
Dodjela SAG nagrada

Diva do dive: Ovo su najljepše haljine s crvenog tepiha u Los Angelesu

Možda joj je promakla još jedna nagrada za ostvarenje u filmu 'Zvijezda je rođena', no Lady Gaga (32) zato dobiva same pohvale za kreacije koje nosi na crvenom tepihu. Na dodjeli SAG nagrada plijenila je pažnju u bijeloj glamuroznoj haljini.

Vrijeme svečanih dodjela filmskih nagrada je počelo, a dame iz svijeta slavnih dale su naslutiti da nas i ove godine na crvenom tepihu čekaju zanimljive modne kreacije.

U Los Angelesu je održana 25. po redu SAG dodjela nagrada. Glumica i pjevačica koja je ukrala sve poglede bila je Lady Gaga u haljini dubokog dekoltea i visokog proreza. Haljinu koju je nosila dolazi iz Dior Haute Conture kolekcije, a otvoreni dekolte haljine ukrašene je perjem. Zlatni nakit i prigodan make up pjevačici su dali izgled prave dive.

, Los Angeles, CA -20190127 -  25th Screen Actors Guild Awards Arrivals, at  Shrine Auditorium and Expo Hall

-PICTURED: Lady Gaga
-, Image: 410680970, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Lady Gaga

Gaga je bila nominorana za najbolju žensku ulogu u filmu 'Zvijezda je rođena', no nagradu za najbolju žensku ulogu odnijela je Glenn Close za ulogu u drami 'The Wife'.

Cathrine Zeta Jones, Margot Robbie i Emily Blunt također su na dodjeli glasile za jedne od najbolje odijevenih, a u galeriji fotografija donosimo još neka glamurozna izdanja.

Linker
20. travanj 2024 06:24