GLAMUROZNA KOLEKCIJA

ELFS predstavili kolekciju koja priziva zlatno doba Hollywooda

Za revije modnog dvojca ELFS uvijek se traži karta više. Tako je bilo i na sinoć održanoj petoj večeri Fashion.hr-a, a svi oni koji su uspjeli ugrabiti kartu za jednu od najposjećenijih revija sezone nisu ostali razočarani: dizajneri Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica ovog su puta iznenadili publiku glamuroznim haljinama.

Modnu reviju ELFSi su otvorili uvijek prisutnim i prepoznatljivim haljinama i suknjama, koje u kombinaciji s kaputima i parkama, savršeno funkcioniraju u dnevnim kombinacijama. U večernjim izdanjima njihove haljine pak podsjećaju na glamurozno zlatno doba Hollywooda. Nova kolekcija, kako kažu dizajneri, namijenjena je svima koji u odijevanju polaze od klasičnih komada i inzistiraju na udobnosti, kvaliteti i praktičnosti, a istovremeno se vole poigravati različitim stilovima.

Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica inspiraciju su pronašli u raskošnim materijalima bogatih tekstura, od kojeg su krojene haljine, suknje i kaputi. Tu su i nezaobilazna krzna i fine veste za hladne dane, a linije su ženstvene i senzualne.

Osim odjeće, predstavljena je i kolekcija modnih dodataka - torbica i remenja. Paleta boja je raskošna, od puderastih i bakrenih tonova do crne. Također, osim ženskih, ELFSi su predstavili i muške modele: kolekcijuu traperica, hoodica i parki.

Linker
25. travanj 2024 10:55