u milanu

Gigi Hadid prošetala pistom na Tjednu mode samo šest mjeseci nakon porođaja

Tjedan mode u Milanu, osim zbog noviteta u svijetu mode, medijima je zanimljiv i zbog povratka 25-godišnje manekenke na pistu.

Prije samo šest mjeseci rodila je svoje prvo dijete, djevojčicu Khai, a danas već šeće pistom. Gigi Hadid u velikom se stilu vratila na Tjedan mode u Milanu i nosila reviju talijanske modne kuće Versace. Zbog globalne pandemije, revija je emitirana online, a novopečena majka postala je tema svih razgovora nakon što je zajedno s vlasnicom brenda Donatellom Versace otvorila i zatvorila reviju.

image
Gigi Hadid
FOTOGRAFIJE: SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image
Povratak Gigi Hadid na pistu
FOTOGRAFIJE: SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

„Uvijek mi je čast raditi za Versace, bio je ovo najbolji povratak. Uglavnom sam imala sreće što sam zdrava i radim u sigurnom okruženju. Ovi ljudi nedostajali su mi poput obitelji u protekloj godini. Hvala svima koji su to omogućili, posebno mojoj kraljici Donatelli Versace”, napisala je Gigi koja je pistu dijelila i sa sestrom Bellom te Irinom Shayk.

image
Irina Shayk
FOTOGRAFIJE: SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Svojom samouvjerenošću i prisutnošću još jednom je dokazala tko vodi show dok je na sebi nosila prozirnu haljinu od šifona sa suknjom do poda. Pistom je hodala poput kraljice.

U Milanu je bila sigurna jer je kći ostavila u spretnim rukama oca, bivšeg člana britanske grupe One Direction, Zayna Malika. Iako još ne razmišljaju o braku i ovo im je prvo dijete, u roditeljstvu su se odlično snašli.

„Odnos Zayna i Gigi bolji je nego ikad - njihova komunikacija, vrijeme koje provode zajedno. Nikad nisu izgledali sretnije. Gigi je prirodno baš sve što se tiče majčinstva. Stvari su se definitivno promijenile za Gigi nakon dolaska djeteta, ali ona karijeru i majčinstvo savršeno spaja”, izjavio je izvor blizak paru.

Gigi Hadid danima krila sretnu vijest! Sumnje su bile opravdane, prije nekoliko dana rodila curicu

Linker
19. travanj 2024 18:51