Davor Matota
Odvažna

Glavna na špici: Tri stajlinga Olje Vori koja bi se rijetko tko usudio kopirati

Glamurozna stola uz baloner? Isti uzorak u dvije nijanse? Olji Vori modni eksperimenti nisu strani.

Olja Vori, supruga slavnog rukometaša Igora Vorija, pravi je magnet za poglede.

32-godišnja Splićanka velika je zaljubljenica u modu, a njezine šetnje špicom rijetko su dosadne i nezapažene. Olja obožava neobične spojeve uzoraka i tekstura pa hrabro kombinira komade na načine koje bi mnogi smatrali nezamislivima.

Uzorak na uzorak za divlji look

Jednom takvom odvažnom kombinacijom nedavno je razbila tmurnu scenografiju promrzlih šetača zagrebačkog centra koje je iznenadila outfitom s divljim, leopardskim printom.

Spica / Zagreb 08.03.2018. / foto: Davor Matota / Olja Vori
Davor Matota

Dugačku lepršavu haljinu s volanom u struku je stegnula popularnim Gucci remenom, za kojim su posljednjih nekoliko sezona poludjele trendseterice diljem svijeta, a na noge je obula glomazne lakirane gležnjače s visokom petom i debelom platformom. Upečatljivi uzorak haljine Olja je primirila oversized crnom jaknom, a zatim ponovno naglasila šalom leopardskog uzorka, u nešto tamnijoj varijanti. Velika obožavateljica sunčanih naočala s mačkastim okvirima, i ovu je kombinaciju uljepšala jednim parom, i to u žarko crvenoj varijanti.

Plisirana suknja na nešto drugačiji način

Metalik plisiranu suknju, koja je bila hit proteklih nekoliko sezona, Olja je uspješno spojila i sa zimskom garderobom pa je s kćerkicom prošetala u srebrnoj, koju je sparila sa veselim zimskim puloverom u kombinaciji sive, zelene, bijele i crne boje.

Sve je 'začinila' mekanom bijelom bundicom, mini torbicom i bijelim gležnjačama s crnom kapicom koje je proslavila kuća Chanel.

Spica / Zagreb 27.12.2017. / foto: Maja Jurovic / Olja Vori i kcer Nika
Maja Jurović
Olja Vori i kći Nika

Glomazne gležnjače i glamurozna stola

Mogu li baloner, gojzerice i višebojna stola od krzna koegzistirati u istoj kombinaciji? Da ako pitate maštovitu Splićanku koja je vješto sparila ta tri komada. Uz retro frizuru s bogatim valovima, trendi naočale sa crvenim okvirima i rukavice s cvjetnim motivima, neobičan outfit dobio je pravu street style notu.

Spica / Zagreb 20.01.2018. / foto: Davor Matota / Olja Vori
Davor Matota

Linker
17. travanj 2024 20:29