Getty Images
ALI GOTOVO RASPRODANA

I pola godine nakon vjenčanja je tražena: Žuta haljina Amal Clooney napokon u prodaji

Iako je Clare Waight Keller kreirala vjenčanicu u kojoj je Meghan Markle došla do oltara, najveća pobjednica kraljevskog vjenčanja ove godine bila je britanska dizajnerica Stella McCartney koja, ne samo da je kreirala drugu vjenčanicu za vojvotkinju od Sussexa, već je bila zaslužna i za žutu kreaciju u kojoj je blistala odvjetnica Amal Clooney.

Asimetrična haljina žute nijanse donijela je odvjetnici za ljudska prava mnogo pozornosti u svibnju ove godine na kraljevskom vjenčanju u Ujedinjenom Kraljevstvu. Amal Clooney je blistala u modelu "Angie", haljini midi dužine i vintage siluete čija je nijansa, uz neobičan dodatak koji se veže na leđima, zahtijevala pozornost, a koju je britanska dizajnerica sada preimenovala u Amal zahvaljujući kojoj je model postao toliko popularan.

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19:  Amal and George Clooney arrive at St George's Chapel at Windsor Castle before the wedding of Prince Harry to Meghan Markle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Chris Radburn - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

WINDSOR, ENGLAND - MAY 19:  George and Amal Clooney attend the wedding of Prince Harry to Ms Meghan Markle at St George's Chapel, Windsor Castle on May 19, 2018 in Windsor, England. Prince Henry Charles Albert David of Wales marries Ms. Meghan Markle in a service at St George's Chapel inside the grounds of Windsor Castle. Among the guests were 2200 members of the public, the royal family and Ms. Markle's Mother Doria Ragland.  (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)
Getty Images

Dizajnerica Stella McCartney je nakon vjenčanja izjavila kako joj je suradnja s Amal bila potpuno prirodna i da je zbog toga njezin modni odabir bio toliko primijećen na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle. Više od pola godine nakon što je u njoj poznata odvjetnica zablistala na svadbi, haljina je napokon dostupna na Matchesfashion.com po cijeni od 10 tisuća kuna.

Matchesfashion.com

Matchesfashion.com

Iako nije cjenovno povoljna, haljina je već gotovo rasprodana - dostupna je još samo jedna veličina, a mnogi se žale što s haljinom u ponudi nije bio i fascinator koji je Amal nosila tog dana.

Linker
24. travanj 2024 04:25