Idućeg proljeća nosit će se ženstvena odijela

Pročitajte cijeli članak:

Na Tjednu mode u Parizu imat ćemo prilike vidjeti brojne debitantske kolekcije renomiranih dizajnera za luksuzne modne kuće. Nakon što je Anthony Vaccarello oduševio svojom prvom kolekcijom za kuću Saint Lauren, dizajnerica Bouchra Jarrar predstavila je debitantsku kolekciju za francuski modni brend Lanvin.

U kolekciji za proljeće/ljeto ostala je vjerna svom prepoznatljivom stilu – muški kroj kombinirala je sa ženstvenim komadima, a kolekcijom su dominirala elegantna svilena odijela.

IMAXTREE

Jakne i kaputi često su kombinirani s lepršavim haljinama, a za naglašavanje detalja korišteni su koža i perje. Jednako kao i Anthony Vaccarello za Saint Lauren, i Jarrer se odlučila za prozirno – modeli su prošetali modnim pistama u potpuno prozirnim haljinama u crnoj i kraljevsko plavoj boji, ili pak onima od šljokičastog materijala. Mnogi smatraju da je prva kolekcija Bouchre Jarrar mnogo izazovnija od tradicionalne Lanvin estetike, a svima je za oko zapela bezvremenska kombinacija odijela i haljine na kopčanje. Najbolje komade s revije pogledajte u našoj galeriji!

IMAXTREE
Linker
16. srpanj 2024 01:31