Promo
posebna modna priča

Ivan Alduk predstavio je novu kolekciju vjenčanica u sasvim drugačijem izdanju

Naš poznati dizajner vjenčanica novom kampanjom ponudio je sasvim drugačiju i osvježavajuću modnu priču. U ovakvom izdanju je nismo očekivali jer je umjesto modnih fotografija kampanju predstavio kroz digitalne ilustracije.

Realan, ali opet poetičan i umjetnički prikaz ovoga je puta poslužio kao izvrstan medij kojim je dizajner Ivan Alduk dočarao estetiku vlastitog brenda.

"Zasićenost modnim sadržajem kojeg u neizmjernim količinama konzumiramo putem medija i društvenih mreža je dovela do situacije gdje se isključivo vlastitom kreativnošću i originalnošću možemo i trebamo boriti protiv ponavljanja i postajanja predvidljivim. Upravo stoga sam cijeli proces vratio na početak, na skicu od koje sve počinje. U ovome slučaju ista ta skica tj. digitalna ilustracija postaje krajnji proizvod - modna kampanja koja predstavlja nove modele vjenčanica. Vrlo jednostavno, a opet vrlo osvježavajuće i drukčije", komentirao je dizajner povodom predstavljanja kolekcije vjenčanica za jesen i zimu 2019/2020. godine.

Promo

Promo

Kanadska ilustratorica i animatorica Janice Sung bila je zadužena za ilustracije i potrudila se dočarati moderan dizajn Alduk vjenčanica i teksture na koje je stavljen naglasak u novoj kolekciji. Poznata ilustratorica u ovom slučaju je zamijenila fotografe koji stvaraju modne kampanje, a njena kreativna sloboda u projektu je donijela situaciju u kojoj slavimo različite oblike i boje ženske ljepote.

Promo

Promo

"Janice sam prepustio u potpunosti kreativnu slobodu oko stila ilustracija jer smo se od početka razumjeli i suradnja je tekla vrlo glatko. Ona je prva vidjela nove modele vjenčanica, koji su već dostupni u našem showroomu za probe i narudžbe, jer smo po izradi sve fotografirali i slali njoj kako bi što vjernije dočarala vjenčanice koje smo dizajnirali. Mislim da je izvrsno u tome uspjela" dodao je dizajner.

Svakako projekt koji se izdvaja, a ako želite isprobati kroz ove vizuale djelomično nagoviještene vjenčanice, to možete učiniti u Alduk showroomu gdje se isti model uz željenu personalizaciju izrađuje po mjeri i cijena mu je oko osam tisuća kuna.

Promo

Promo

Linker
20. siječanj 2022 11:15