Jacquemus
nova mala u gradu

Jacquemus zna kako privući pažnju: Moderni kralj torbica izbacio novu hit kolekciju

Hit francuski dizajner, koji iz sezonu u sezonu oduševljava svojim duhovitim i nekonvencionalnim pogledom na modne dodatke, u novoj kolekciji donosi već viđene modele na nov, uzbudljiv način te nekoliko vrućih noviteta.

Dugo neka potpuno nefunkcionalna torbica nije privukla pažnju poput Jacquemusovog hita pod nazivom Le Chiquito.

Street style, Caroline Daur arriving at Jacquemus Fall-Winter 2020-2021 show, held at La Defense Arena, Paris, France, on January 18th, 2020.,Image: 493571835, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Mikro torbica koju je mladi francuski dizajner izbacio 2018. godine u trenu je postala apsolutni hit, a nosili su je svi - od Kim Kardashian preko Priyanke Chopre do Rihanne. Oni koji si nisu mogli priuštiti da izdvoje 620 dolara za torbicu u koju jedva stanu ključevi i ruž za usne, uživali su u brojnim kopijama koje su slavni high street brendovi masovno izbacivali.

Simon Porte Jacquemus attends the Jacquemus show as part of the Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2018 on September 25, 2017 in Paris, France.,Image: 350559312, License: Rights-managed, Restrictions: Worldwide rights, Model Release: no, Credit line: Thomas Floyd / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia
Thomas Floyd / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia
Dizajner Simon Porte Jacquemus

Duhovit i originalan Simon Porte Jacquemus, koji sa samo 30 godina ima status dizajnera koji odušeljava, nakon mini torbice izbacio je maksi šešire, za kojima su ponovno poludjeli modni urednici i influencerice, a ovih je dana svijet mode počastio još jednom kolekcijom luksuznih torbica za najodvažnije.

Jacquemus

Jacquemus

Riječ je o kolekciji modnih dodataka iz njegove kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2021. u kojoj ponovno prevladavaju mini torbice, ali se pojavljuju i praktičniji modeli sa zanimljivim drškama.

Jacquemus

Remen - torbice u mikro varijanti izgledaju elegantnije no ikad, a u ovu je kolekciju Jacquemus ubacio krokodilski uzorak te mekani samt.

Jacquemus

Jacquemus

Možda najzanimljiviji model s apsolutnim WOW faktorom je već prepoznatljiva Le Chiquito, ali ovaj put u ceker varijanti!

Jacquemus

Čitajte i...

Prepuni šarmantnih točkica: Diorovi hit modeli dobili novo neodoljivo izdanje

Je li ovo nova hit torbica za kojom će poludjeti trendseterice?

Tip top od glave do pete: Sonja Kovač spojila dvije netipične nijanse za WOW efekt

Linker
18. travanj 2024 00:50