Baggizmo

Jedinstven hrvatski brend muških torbi gostuje na velikoj izložbi u Amsterdamu

Mladi hrvatski brend Baggizmo koji je u kratkom roku pridobio svoju ciljanu mušku publiku zahvaljujući praktičnom dizajnerskom modnom dodatku, bilježi novi međunarodni uspjeh.

Vjerujete li da se po torbi muškarac poznaje? Zapravo pripada li dobra torba svijetu muškaraca? Velika modna izložba pod imenom "It’s a Men’s World", otvorena u ožujku ove godine u Amsterdamu, vjeruje da je dobra torba itekako dio svakog muškarca koji drži do sebe. U vrijeme novih medija kada svi naši uređaji putem kojih se dans odvija komunikacija idu s nama gdje god da pošli, potreba za nošenjem torbe je izraženija nego ikad. Nešto što je nekoć bilo rezervirano za žene danas je podjednako muška i ženska stvar. Ovom izložbom, koju možete pogledati sve do 27. kolovoza ove godine u muzeju Tassen ako vas slučajno put odvede u Nizozemsku, dobit ćete povijesni modni pregled muške torbe, od 17 . stoljeća pa sve do danas.

tassenmuseum.nl

U sklopu ove međunarodne izložbe svoj primjerak muške torbe izložio je i hrvatski brend Baggizmo. Njihova jedinstvena praktična muška torba namijenjena za svakodnevno nošenje mobilnih elektroničkih uređaja i sitnih predmeta već je osvojila publiku diljem svijeta. Sada je potvrda stigla u obliku poziva za sudjelovanje u ovom zanimljivom modnom projektu. Više o brendu Baggizmo potražite ovdje.

Linker
16. travanj 2024 22:09