Promo
Spremna pokoriti Italiju

Jedna od najljepših Hrvatica otvara Milano Fashion Week: Na pisti će nositi kreacije nagrađivane regionalne dizajnerice

Srpska modna dizajnerica Suzana Perić dobila je poziv da otvori zimsko izdanje Tjedna mode u Milanu koji se održava od 18. do 24. veljače, a jedna od manekenki koja će nositi njezine kreacije je bivša Miss Hrvatske 2015., Barbara Ljiljak.

Modni svijet ovih dana nestrpljivo broji dane do poznatog događaja godine Milano Fashion Week 2020. koji započinje već ovog utorka 18. veljače, a otvara ga Splićanka i poznata nositeljica titule Miss Universe Hrvatske 2015. godine, Barbara Ljiljak.

Lijepa Barbara otkriva nam da su pripreme već neko vrijeme u tijeku i s nestrpljenjem iščekuje sami početak MFW 2020:

"Istina je, otvaram Milano Fashion Week 2020. godine! Dizajnerica Suzana Perić i ja, prepoznale smo se na prvu. Zbilja je jako ugodno surađivati s njom, a njezine kreacije već godinama osvajaju prestižne nagrade (prošle godine je nagrađena za najboljeg internacionalnog dizajnera op.a) pa su tako osvojile i mene. Kad bih morala odabrati jednu riječ za opisati ih, bila bi to 'elegancija'", rekla je Barbara.

Promo

Barbara je ujedno i zaštitno lice kolekcije "Passaporto" za jesen – zimu 2020/2021 te naglašava kako kolekcija sadrži spektar boja od crvene do crne i bijele, a osim odjeće obuhvaća cipele i nakit. Osim Barbare, na pozornici pojavit će se i srpska glumica Jelena Gavrilović koja će otpjevati pjesmu „Ne pali svetla u sumrak".

Inače, Barbara je prošle godine raskinula zaruke s poduzetnikom Filipom Romićem jer su shvatili da nisu jedno za drugo, a bivša missica posvetila se nekim drugim projektima.

Promo

Linker
24. travanj 2024 11:21