neobična kolekcija

Katarina Baban zaposlila sestru, kolegicu i influencericu: U ženstvenim ogrtačima nema zime

Umjesto svečanih haljina, domaća dizajnerica izbacila je mini kolekciju ženstvenih kućnih ogrtača - jer ćemo ove zime svi mnogo više vremena provesti u kućama. Za trenutke kada ipak izađemo, tu su i satenske maskice za lice.

Glumica i dizajnerica Katarina Baban, koja je osvojila domaće dame svojim romantičnim ženstvenim haljinama i dodacima, najavila je kreacije nešto drugačije namjene. Prilagođeno novim vremenima i zimi koja nas čeka, a u kojoj neće biti mnogo prilika za izlaske i uređivanje, ova kreativna poduzetnica osmislila je liniju kućnih ogrtača.

"Ove godine je sve drukčije. Pa samim time i jedna drukčija kolekcija! Lilith limitirana kolekcija satenskih ogrtača!", otkrila je Katarina na svom Instagramu.

Nježni satenski ogrtači dolaze u tri ženstvene boje, u tri nijanse ružičaste, širokih rukava i jednostavnog kroja, sežu do polovice bedara, a na prvi pogled jasno je da su napravljeni za uživanciju u toplom domu.

Ženstvenost u domu

"U ovim neobičnim vremenima kada smo haljine za izlaske, proslave i druženja zamijenili kućnim izdanjima Lilith se pobrinuo da ostanak kod kuće dobije drukčiju notu. Ako ne možemo uskočiti u svečanu šljokičavu haljinu možemo odjenuti nježni satenski ogrtač te se jednako famozno osjećati u toplini svoga doma. Ostanak kod kuće nikada nije bio ugodniji i ženstveniji", poručila je dizajnerica.

Za promociju ove mini kolekcije pred fotografskim objektivom našle su se glumica Martina Stjepanović, plesačica i influencerica Martina Vuletić, ali i jedno novo lice - Katarinina sestra Lucija koja je po prvi put bila zaštitno lice Lilith kampanje.

"Sister Lucija Baban drago mi je da si napokon i ti postala zaštitno lice kampanje! I hvala što sam te uspjela nagovoriti na dignutu kosu", poručila je svojoj sestri Katarina.

Matching zaštitne maskice

A da je saten omiljeni materijal sezone za ovu dizajnericu, pokazuje i serija zaštitnih maski koje je nedavno izbacila. "Ugodne i mekane za nošenje, vaše lice zaslužuje najbolje", napisala je Katarina uz sliku novih maski.

Šivane od satena, u tri nijanse ružičaste, osim neobičnog materijala specifične su i trake kojima se maske zakače za uši, za njih je umjesto gume ili običnog materijala Katarina odabrala bijelu čipku.

Linker
16. travanj 2024 06:12