TALIJANSKA KLASIKA

Kći Annie Lennox zaštitno je lice kampanje talijanskog brenda Seventy

Jesenska kolekcija luksuznog brenda Seventy je elegantna, stilski drugačija, ali i dalje vjerna svojim estetskim principima stvaranja originalne mješavine eksperimentalnih i trendi silueta te klasičnih krojeva vrhunske kvalitete.

Osim nove kolekcije, talijanski brend po prvi puta predstavlja internacionalno zaštitno lice: 23-godišnja umjetnicu, performericu i model Tali Lennox.

Tali je do svoje 23. godine ostvarila zavidnu karijeru modela i postala zaštitno lice brojnih poznatih modnih brandova. Može se pohvaliti i samostalnom izložbom u New Yorku koja ju je potvrdila kao neosporni talent neo-ekspresionizma i suvremene groteskne umjetnosti. Također, sa svojom majkom, poznatom pjevačicom i vokalisticom benda Eurythmics, Annie Lennox, aktivno podupire i promovira humanitarne projekte u Africi.

Tali Lennox je savršeno utjelovila Seventy ženu zbog svoje ljepote, ali i svestranog talenta, karaktera te prirodnog načina na koji interpretira novu jesensku kolekciju. Autor kampanje je prestižni modni fotograf Alvaro Beamud Cortes, autor fotografija španjolskog Vougea koji u Seventy kampanji vješto naglašava rafinirane siluete kolekcije i ogoljenu estetiku nove ženstvenosti.

Linker
25. travanj 2024 05:56