SILVIU DOROFTEI/PA IMAGES/PROFIMEDIA
Precool

Komad koji ne izlazi iz mode: Kako vezati maramu na više od 20 načina

Mogućnosti je doista mnogo, pa nema razloga da svoje marame još uvijek držite na dnu ormara.

Mogućnosti je doista mnogo, pa nema razloga da svoje marame još uvijek držite na dnu ormara.

Svaka žena u svom ormaru ili ladici s modnim dodacima zasigurno ima jedan, dva ili više komada marama. No, nerijetko ne znamo kako ih nositi, osim da ih nonšalantno omotamo oko vrata ili, pak, zavežemo u čvor ili mašnu.

No, mogućnosti koje nam pruža ovaj mali, upečatljivi komad, doista nisu male, a treba imati na umu i kako su dovoljno atraktivan komad koji može podići svaku kombinaciju.

Ako ste i sami među onima kojima to nije polazilo za rukom jer vam nitko nikad nije pokazao kako sve možete nositi maramu, a sami niste znali, predlažemo da isprobate jedan od ovih prijedloga korisnika Instagrama.

U prvom Reealu pogledajte kako možete koristiti kratku maramu.

U ovom Reealu pogledajte kako od malo duže marame raskošnog uzorka možete i uz običnu bijelu majicu postići chic efekt.

Da je riječ o komadu koji ne izlazi iz mode, možda najbolje govori jedan malo stariji video koji se pregledava već godinama i brojkom pregleda visoko kotira na ljestvici gledanosti, a donosi čak 20 načina kako možemo vezati maramu.

A prisjetimo se i kako maramu ne moramo nužno vezati samo oko vrata, postoje i druge mogućnosti - da bude ukras u našoj kosi ili na našoj torbici, ili, pak, da je vežemo oko struka umjesto remena. Pogledajte pet načina kako svezati maramu!

U svakom slučaju, inspiracije ne nedostaje, a koju ćete boju, uzorak i način vezanja odabrati, naravno, ovisi samo o vama, a mogućnosti je, kako vidimo, doista mnogo, pa nema razloga da svoje marame još uvijek držite na dnu ormara.

Linker
07. svibanj 2024 21:52