Profimedia, Abaca
NAJPOZNATIJI SVJETSKI DIZAJNER

Kralj mode Karl Lagerfeld je od sada i hotelijer

Jedan od najpoznatijih svjetskih dizajnera Karl Lagerfeld jednom je prilikom izjavio kako bi ga svi trebali zvati "Labelfeld", aludirajući na to da je njegovo ime dobro poznati brend, a sada će svoj jedinstveni "dodir" prenijeti i u svijet ugostiteljstva.

Njemačkom dizajneru i kreativnom direktoru luksuznih kuća Chanel i Fendi modni svijet nije dovoljan - Karl Lagerfeld od sada je i hotelijer. U suradnji s nizozemskom tvrtkom Brandmark Collective BV, slavni dizajner planira otvoriti lanac hotela, restorana i klubova "Karl Lagerfeld Hotels & Resorts" koji će biti prepoznatljivi po njegovoj jedinstvenoj estetici. Za kralja mode to neće biti prvi put da se upušta u uređivanje interijera: nedavno je redizajnirao bazen hotela Metropole u Monte-Carlu, a svoj jedinstveni dodir dao je i hotelu u Macau.

Ipak, Lagerfeld nije prvi koji će se okušati u ugostiteljstvu. Druge modne kuće već imaju svoje hotele: Palazzo Versace u Australiji, Armani u Milanu i Dubaiju te Bulgari u Milanu, Londonu i Baliju.

Linker
19. travanj 2024 04:04