POP UP STORE

Lei Lou by Alex ovoga ljeta u Opatiji: U luksuznom hotelu osim modnih krpica nude se i svjećice s potpisom Donne Vekić!

Lei Lou by Alex Dojčinović pop up store otvoren je ovoga ljeta u najljepšem opatijskom hotelu Ambasador, što je razlog više za posjetiti perjanicu hrvatskog turizma!

Opatija, perjanica domaćeg turizma i jedna od najljepših ljetnih pozornica na svijetu, postala je ovo ljeto i primamljiva modna kulisa i to s domaćim potpisom. Za to se pobrinula Aleksandra Dojčinović, naša najutjecajnija modna dizajnerica, koja je u sklopu tamošnjeg luksuznog hotela Ambasador otvorila Lei Lou pop up store, koji će ovo ljeto domaćim i stranim fashionisticama nuditi neke od najljepših komada ovog brenda.

image
Lei Lou by Alex Dojčinović pop up store otvoren je ovoga ljeta u najljepšem opatijskom hotelu Ambasador.
John Pavlish

U sklopu projekta Liburnia mogu se pronaći i mirisne svijeće koje potpisuje naša svestrana tenisačica Donna Vekić.

image
U modnom kutku u Ambasadoru osjeti se pravi Lei Lou štih.
John Pavlish

‘‘Volim ovakve suradnje, pogotovo ljeti kada sve živi nekim drugačijim žarom i kada smo svi puno opušteniji i druželjubiviji. Osim toga, nije tajna da obožavam Opatiju i uvijek joj se rado vraćam, a sada ću zbog posla u njoj boraviti još češće, čemu se jako veselim.

image
U sklopu Liburnijinog hotelskog bisera poklonicama brenda se nude ženstvene haljine za najljepša ljetna događanja.
JOHN PAVLISH

Čitajte i: Novi početak Aleksandre Dojčinović: Dugogodišnji butik oštećen u potresu, no to je nije zaustavilo

Potrudili smo se našem kutku u Ambasadoru dati pravi Lei Lou štih i uredili smo ga točno onako kako bi izgledao jedan kutak našeg novog, nedavno otvorenog dućana u Ilici 15‘‘, otkrila nam je Dojčinović, koja će u sklopu ovog Liburnijinog hotelskog bisera poklonicama svog brenda ponuditi ženstvene haljine za najljepša ljetna događanja, ali i torbe, cipele i modne dodatke sa svojim potpisom.

image
Aleksandra Dojčinović, naša najutjecajnija modna dizajnerica u sklopu luksuznog hotela Ambasador otvorila je Lei Lou pop up store.
JOHN PAVLISH

‘‘Ljeto je u punom zamahu, život i turisti vratili su se na našu obalu i ovo je jedan lijep način da se dva hrvatska brenda spoje i ponude gostima kao suvenir i najljepša uspomena s ljetovanja na Jadranu‘‘, zaključuje dizajnerica.

Linker
17. travanj 2024 23:31