Ležerni i chic komadi

Pročitajte cijeli članak:

Šarenom kolekcijom za proljeće i ljeto, koju je predstavio na BIPA Fashion.hr-u, zagrebački dizajner Robert Sever proslavio je 15 godina na hrvatskoj modnoj sceni, a sada je za slavljeničku kolekciju “Angie” snimio i kampanju.

– Kolekcija „Angie“ nama je jedna posebna modna priča. Njome slavimo naših 15 godina rada na hrvatskoj modnoj sceni. Iz tog razloga za snimanje kampanje izabrali smo lokaciju koja je meni od iznimnog značaja. To je mjesto na kojem ljetujem od samog djetinjstva i ono mi daje jedan poseban mir. Želja nam je bila uhvatiti neke jednostavne, mirne trenutke koji govore o osobnosti, a ne o trendu ili modi. Cijela ekipa je bila toliko sinkronizirana da smo vrlo brzo snimili fotografije i video, bez neke namještenosti ili poziranja. Volimo kada naša kolekcija i odjeća izgledaju primamljivo i dostupno – ostavljajući našim klijenticama inspiraciju i ideju da i one mogu tako izgledati – objasnio je Robert Sever.

Ležernom i chic kolekcijom dominiraju izvezeni materijali i čipka u kombinaciji s torbama i krunama brenda Robert Sever. Pogledajte fotogaleriju i video kampanju!

Linker
25. travanj 2024 21:36