Lidija Lešić
 Style Zagreb
H&M x Johanna Ortiz

Lidija Lešić prva je prošetala Zagrebom u raskošnoj haljini koja će se naći na svačijoj listi želja

Još jedna suradnja H&M-a i dizajnerske kuće najavljena je za proljeće sljedeće godine, no ne moramo čekati još nekoliko mjeseci jer se sprema 'pred-kolkecija' u trgovinama modne kuće, dostupne i nama. Neodoljive modele već je imala priliku isprobati naša poznata influencerica.

Influencerica i dizajnerica Lidija Lešić prva je isprobala nove komade iz zajedničke kolekcije H&M-a i kolumbijske dizajnerice Johanne Ortiz. Ženstvena kolekcija puna egzotičnih cvjetnih printova, glamuroznih silueta i jake palete boja bit će dostupna u H&M trgovinama od ožujka 2020. godine, a dok čekamo glavnu kolekciju, spremili su pred-kolekciju koja se sastoji od četiri haljine, između ostalih i one koju je Lidija isprobala.

H&M priprema još jednu dizajnersku suradnju koja će vas oduševiti

Pred-kolekcija se sastoji od četiri stila karakterističnih za koketirajuću i nezahtjevnu estetiku Johanne Ortiz: haljina-tunika, haljina na vezanje, mini haljina i duga haljine sa slojevitim krojem volana. Četiri egzotična cvjetna printa iz Ortizove arhive - "Divlje ruže", "Raj orhideja", "Cacatua" i "Coquelicots" - predstavljene su u živim novim bojama toplo žute, prašnjave ružičaste boje, šumsko-zelenoj i tamno smeđoj boji koralja, osmišljene za novu publiku s volanima i valovitim detaljima na manšetama i rubovima. Kako ih nositi? Ortiz predlaže uparivanje s minimalističkim sandalama, raskošnim naušnicama, valovima u kosi i slamnatom torbom.

Style Zagreb
Lidija Lešić

Style Zagreb
Lidija Lešić

Lidija je u centru Zagreba prošetala u žutoj dugoj haljini ukrašenoj volanima koju je ukomponirala u svoj zimski stil: nosila ju je uz visoke kožne čizme krem boje. Raskošna haljina nudi mnoštvo stajliš kombinacija, od onih za svečane prilike pa do onih za opuštenija druženja ili odlazak na posao. Model koji je manekenka prva nosila te ostala tri će biti dostupna u odabranim trgovinama i na hm.com od 3. prosinca.

Style Zagreb
Lidija Lešić

Style Zagreb
Lidija Lešić

"Oduševljeni smo što možemo proslaviti bogatu povijest i zanat Kolumbije i donijeti Johannin dizajn koji potiče sreću kupcima H&M-a", kazala je Maria Östblom, H&M voditeljica dizajna za žensku odjeću.

Linker
19. travanj 2024 04:39