UKLJUČI SE

Ljeto bez celulita? Nagrađujemo 15 sretnica tretmanom protiv celulita

Gloria.hr i Biobaza pozivaju te da se prijaviš na nagradni natječaj u kojem možeš osvojiti cjeloviti Biobaza Anti-cellulite tretman protiv celulita: Gel za učvršćivanje kože, Kremu za oblikovanje tijela i Nutrikozmetički tretman za tijelo (Serum + kapsule). Biobaza Anticellulite linija sadrži inovativne, prirodne formulacije s visoko kvalitetnim bromelainom iz ananasa, kofeinom i L-karnitinom – koja u tri koraka nudi jedinstveno, cjelovito rješenje za njegu celulitom zahvaćene kože. Njegovana i zategnuta koža je IN, stoga prijavi se i postani naša kandidatkinja koja će testirati liniju i javiti nam svoje dojmove.

UKLJUČI SE I OSVOJI TRETMAN!

Kako sudjelovati?

Na nagradni natječaj možeš se prijaviti do ponedjeljka, 2. svibnja u 11 sati i to popunjavanjem obrasca sa svojim osobnim podacima i odgovorom na pitanje što vas čini idealnom kandidatkinjom za testiranje Biobaza Anti-cellulite proizvoda. Autorice 15 najkreativnijih odgovora osvajaju nagradu te postaju kandidatkinje koje će testirati osvojene Biobaza proizvode. Objavu imena kandidatkinja možeš očekivati isti dan na portalu Gloria.hr.

Nakon objave imena kandidatkinja, krećemo s periodom testiranja Biobaza Anticellulite linije proizvoda, a 6. lipnja objavljujemo njihove recenzije o testiranim proizvodima na portalu Gloria.hr.

Pročitaj više u Pravilima nagradnog natječaja.

Objavu imena kandidatkinja pogledajte ovdje.

Linker
25. travanj 2024 09:38