Lucija Lugomer
 Fashion.hr
fashion.hr

Lucija Lugomer na pisti prošetala 'must have' traperice ove sezone

Da je revija Roberta Severa  jedna od najiščekivanijih u sklopu tjedna mode pokazao je sinoć dizajner čija je revija oduševila sve ljubiteljice vječne romantike. Ovog puta Sever ih je osvojio kombinacijom minimalizma i ženstvenosti te prikazao kolekciju koja najavljuju živopisno, neopterećeno, moderno i jako chic proljeće

Poznat po tome da svojim kolekcijama daje imena žena koje su ga inspirirale, Sever je ovu kolekciju posvetio manekenki Ivi Marušić koja je već niz godina zaštitno lice RS branda. Iva je, uz to što je otvorila reviju, s dizajnerom sudjelovala i u odabiru stylinga što je posebno zanimljiva suradnja.

Kolekcija odiše svježinom i profinjenošću te unosi dašak romantike u svakodnevne lookove za moderne žene koje vole simbiozu minimalizma i chica. Više od 50 odjevnih kombinacija čini selekcija odjeće od trapera, kojom se Sever bavi već godinama. Jedan komad trapera prošetala je i Lucija Lugomer, hrvatski plus size model. Lucija je prošetala široke traperice kojima je najavila neopterećeno i chic proljeće te time prenijela poruku dizajnera kako barem jedne široke traperice moramo imati u ormaru ove sezone.

Fashion.hr
Lucija Lugomer

Osim ovog vječnog materijala koji je danas must have u ormaru svake žene, dizajner koristi puno čipke te kvalitetne materijale od nekoliko uzoraka među kojima dominiraju cvjetovi i snažne grafičke pruge. Nadolazeće proljeće i ljeto, Sever vidi u pastelnim bojama kao što su bež, puder roza i svijetloplava te im dodaje zlatne detalje i tako svakom komadu daje snažan dizajnerski potpis. Sofisticiranoj i profinjenoj kolekciji, lišenoj retro referenci, majstor total lookova ove sezone dodaje novu selekciju RS torbi i kapa, popularnih moskovljanki, koje ovog puta radi u bež keperu, a za finalni look koristi accessorize – naušnice, ogrlice i krune kojima je osvojio brojne zaljubljenice u originalne RS modne dodatke.


Linker
19. travanj 2024 18:24