motherdenim.com
MOTHERDENIM I SLAVNA MANEKENKA

Miranda Kerr dizajnirala idealne traper komade

Nakon što je lani dizajnirala torbice u suradnji s japanskim luksuznim brendom Samantha Thavasa, australska manekenka Miranda Kerr upustila se u kreiranje svojeg omiljenog komada odjeće - traperica.

Bivša Viktorijina anđelica i osnivačica kozmetičkog brenda Kora Organics dizajnirala je svoju prvu jeans kolekciju u suradnji s američkim brendom Mother. Limitirana linija sastoji se od 12 komada: osim onih od trapera, među kojima su četiri različita modela traperica, suknja, kombinezon, jakna i kratke hlače, svoje mjesto u kolekciji dobile su i majice koje su idealne za kombiniranje s njima.

motherdenim.com

motherdenim.com

motherdenim.com

Najveća inspiracija za ekskluzivnu kolekciju bile su joj zvijezde poput Jane Birkin i Audrey Hepburn, ali i supermodela Cindy Crawford, a Kerr je otkrila da od svih traperica najviše voli one visokog struka jer odlično stoje u kombinaciji s tenisicama i balerinkama te vizualno izdužuju noge.

motherdenim.com

motherdenim.com

motherdenim.com

Ipak, osim što je kreirala najbolje jeans komade, kolekcija Mirande Kerr ima i svoju humanitarnu stranu: sav prihod od prodaje namijenjen je The Royal Hospital for Women Foundation u Sydneyju, odnosno financiranju opreme, istraživanja te naposljetku spašavanja života prijevremeno rođene djece.

- Uživala sam u dizajniranju, ali najbolji dio suradnje je taj što je humanitarnog karaktera. Bolnica pruža podršku ženama i pomaže majkama i njihovoj djeci - izjavila je Kerr koja svoje traper komada mijenja i nadopunjuje svakih šest mjeseci, a upravo zahvaljujući ljubavi prema jeansu je postala i zvijezda streestyle mode i vječita inspiracija za jednostavne kombinacije idealne za svaki dan.

Linker
24. travanj 2024 16:13