Cruise kolekcija

Mlada muza Chanela: Utjelovila je najbolje od majke i oca i to pokazala u novoj kampanji

Mlada glumica zbog pandemije je ‘zapela‘ u Europi samo s jedim koferom odjeće, no ipak se nekako snašla zahvaljujući majčinom ormaru, a i luksuznim kampanjama.

Francuska modna kuća Chanel lansirala je najnoviju Cruise kolekciju Resort 21, a zaštitno lice im je mlada Lily-Rose Depp, kći francuske pjevačice i glumice Vanesse Paradis i posrnulog hollywoodske zvijezde Johnnyja Deppa. Dok joj otac proživljava neke od najtežih trenutaka u životu i karijeri, nakon što je izgubio parnicu za klevetu protiv britanskog tabloida i druge supruge Amber Heard, mlada Lily-Rose pokušava izvući najbolje o ove pandemijske godine.

U pozitivne stvari koje su joj se dogodile, definitivno je i snimanje kampanje Resort 21 za Chanel, kolekciju je dizajnirala Virginie Viard, a fotografirao Karim Sadli.

Mlada glumica, ove je godine, kaže ipak nešto uspjela i snimiti i u filmskom svijetu. "Zapravo sam snimala film u Irskoj tijekom ljeta, što je nevjerojatno. Iznimno sam zahvalna što sam dobila šansu da ponovo radim. Znam da imam velike privilegije. Sretna sam što sam okružena obitelji", rekla je Lily-Rose u razgovoru za Harpers bazaar.

Obiteljska modna kuća

A suradnja s Chanelom za Depp znači mnogo i na intimnoj razini, kaže, za nju je to iskustvo posebno. "Chanel je dio mog života otkako sam mala, moja mama s njima ima dugu suradnju. Imam toliko uspomena, od toga kako sam krala Chanelove stvari njoj iz ormara kao beba, a moja mama i baka uvijek su nosile Chanelove parfeme", prisjetila se Lily-Rose.

U kampanji nosi ležerniju, cruise ljetnu kolekciju, no u stvarnom životu mlada glumica zapravo je ostala bez svoje garderobe. Zbog pandemije 'zapela' je u Europi, a inače živi u New Yorku, gdje joj je sva garderoba i ostala, kada je početkom godine doletjela u Francusku.

"Nedostaje mi moja odjeća, jer se nisam vraćala u New York - gdje živim. Kad sam odlazila, taman prije nego se sve izdogađalo, mislila sam da ću se vratiti za mjesec dana. Živim s jednim koferom koji sam spakirala u veljači", ispričala je glumica.

No, osim što cijelo vrijeme nosi jednu te istu garderobu, ipak kako kaže ima sreće kada navrati u Pariz. "Tamo je i mamin ormar, što je za mene velika sreća", kazala je Lily-Rose Depp koja nevjerojatno nalikuje svojoj majci i njezinoj prepoznatljivoj krhkoj građi.

Linker
19. travanj 2024 01:44