Look@me

Moda u Hrvatskoj ipak nije stala: Istarski dizajneri oduševili kolekcijama koji su nagovještaj potrage za unutarnjom prirodom

Prilagođena epidemiološkim mjerama, revija Look@me predviđena je kao online modna revija, domišljata i s puno duše, a ove godine održala se u naselju Vinkuran kod Pule.

U petak 18. lipnja 2021. u Vinkuranu kod Pule predstavljeno je 12. izdanje projekta Look@me, revije koja se ove godine opet snimala unaprijed.

Riječ je o tradicionalnoj modnoj manifestaciji, koja je ovoga puta održana na vinkuranskom igralištu, koje je poslužilo kao gledalište za video predstavljanje modnih kombinacija istarskih dizajnera.

Dizajneri i gosti uživali su u video prezentaciji, a s po pet modela predstavili su se: Ingrid Rojc Design, Antonela Showroom, Iva Kuzmanović, Ivana Tomić, Laardesign, Anima M., Doris-Alique tricot, Katja Kliba, Kristina Nefat, Diva lash academy by Alnea Božić.

image
Alique Tricot
IVANA TOMIĆ
image
Anima M
IVANA TOMIĆ

"Želim da moje kreacije nose pametne žene", kazala nam je modna dizajnerica svjetskih razmjera Ivana Tomić, a Kristina Nefat je svoje kreacije opisala riječima: "Moje haljine su jednobojne i minimalističke, željela sam da se istakne osobnost osobe koja je nosi."

image
Ingrid Rojc
IVANA TOMIĆ
image
Iva Kuzmanović
IVANA TOMIĆ

I ostali dizajneri nisu krili oduševljenje ovim projektom, ali i zadovoljstvo jer su na ovako poseban način predstavili svoje kreacije. Važna je i činjenica da video koji je predstavljen mogu plasirati na svoje kanale.

image
Ivana Tomić
IVANA TOMIĆ
image
Katja Kliba
IVANA TOMIĆ

Organizaciju događanja potpisuju Marko Mavije i Kristina Brkić. Video je snimio i uredio Alen Spionjak, a publika je doista bila oduševljena lokacijama Vižule i Kamenjaka koje su odabrane za snimanje modnih priča. Ova virtualna revija pod nazivom "La moda e` mobile" slavi slobodu, pokretljivost i praktičnost žene danas.

image
KN dizajn
IVANA TOMIĆ
image
Laardesign
IVANA TOMIĆ
image
Showroom Antonela
IVANA TOMIĆ

Odjevni predmeti od prirodnih materijala nagovještaj su potrage za unutarnjom prirodom kroz ritam, pokret i dah. Doduše, takva je i današnja žena: uvijek u ritmu, ali sa stilom.

Linker
18. travanj 2024 06:21