Nova važna suradnja

Modna transformacija: Kim Kardashian je glavno lice brenda Balenciaga, i to u ulozi žene mačke

Jedna od najvažnijih modnih kuća odlučila je u svoj fokus staviti lice poznate influencerice i tako nagraditi njezinu vjernost koja raste posljednjih mjeseci, a na svom Instagram profilu su pokazali da je oduševljenje kampanjom obostrano.

Mnogi su primijetili kako influencerica i poduzetnica Kim Kardashian posljednjih nekoliko mjeseci posebno preferira odjevne komade luksuznog brenda Balenciaga. Osim što odjeću s njihovim potpisom nosi na dnevnoj bazi, u Balenciaginim se komadima pojavila i u emisiji Saturday Night Live u listopadu, na eventu DONDA Kanyea Westa, kao i na nezaboravnoj Met Gali. Čini se kako se španjolskom brendu s francuskom adresom posebno sviđa način na kojih ih Kim nosi pa ne čudi što je upravo ona u fokusu njihove nove kampanje.

Koliko brend Balenciaga drži do influencerice pokazuje i njihov profil na Instagramu, na kojem se nalazi samo fotografija Kim Kardashian.

Na jednoj od fotografija poznatog fotografa Stefa Mitchella u njezinom domu u Calabasasu, Kim nosi Balenciagino jednodijelno, tzv. mačje odijelo, a na drugoj se oduševljava noseći oversized kaput leopard uzorka, visoke čizme na špic i, uparenu, poznatu Le Cagole torbicu istog brenda. Članica klana Kardashian djeluje kao da se na fotografijama transformira iz pitome u divlju mačku, što izgleda fenomenalno.

image
BALENCIAGA VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nova kolekcija kozmetike Kylie Jenner još nije ni stigla u prodaju, a influencericu već optužuju za krađu dizajna

S obzirom na to da je utjecaj zvijezda na javnost posebno važna u vrijeme kampanja, čini se kako su iz Balenciage procijenili da je upravo Kim idealna za reprezentaciju, a u kampanji su joj se pridružili top modeli Tommy Blue, Marie Agnès Diene, ali i kraljica francuske glumačke scene, Isabelle Huppert, čije smo lice mogli vidjeti i u Balenciaginoj jesenskoj kampanji. Čini se kako je i glumica ljubiteljica rada Balenciaginog dizajnera Demna Gvasalie, barem ako je suditi prema onome što nosi na crvenom tepihu. Ipak, kada je riječ o Kim Kardashian, može se reći da jedna od najpraćenijih žena na svijetu diže ljestvicu očekivanja za naredne kolekcije brenda Balenciaga, a jedva čekamo vidjeti sljedeće outfite.

image

Kampanju krasi i lice Isabelle Huppert, s kojom Balenciaga surađuje od ranije.

BALENCIAGA VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 07:20