BRILJIRALA!

MODNI OSVRT NA SVADBU GODINE: Doris Pinčić sve je iznenadila kad je otkrila gdje je nabavila haljinu!

Vjenčanje Jelene Veljače (39) i Vita Turšića (48) otvorilo je sezonu svadbi na otvorenom, ali postavilo i nove standarde u organiziranju ovakvih svečanosti.

Za mjesto ceremonije odabran je, naime, zagrebački Botanički vrt što je doprinijelo romantičnoj atmosferi, a početak slavlja zakazan u rano poslijepodne omogućuje da se uzvanici stignu i odmoriti, pa se jutro poslije probuditi bez mamurluka.

No, u tome se i krije zamka na koju mnogi očito nisu računali – vrućina. Sjediti nekoliko sati pod lipanjskim suncem nije baš ugodno, stoga se nadamo da će običaj nošenja šešira zaživjeti i među Hrvaticama. Na koncu, damski šešir je idealni dodatak svečanim i koktel haljinama kakve se nose u ovakvim prilikama.

image
Jelena Veljača i Vito Turšić
FOTOGRAFIJE: MARKO TODOROV/CROPIX CROPIX

U sakou i kratkoj bijeloj haljini britanske modne kuće Alexandar McQueen upotpunjenoj salonkama Jimmy Choo, mladenka je izgledala elegantno, decentno i atraktivno, ali i njoj bi tokica bila točka 'na i' vjenčane kombinacije. Kuma Matea Kotlar, zagrebačka poduzetnica, odjenula je haljinu također jednostavnog kroja, koju je atraktivnom učinio materijal – šljokice s resama.

Uzvanice su se, pak, odlučile na haljine atraktivnih boja i uzoraka među kojima se isticao model predivne kardinalski ljubičaste nijanse koji je odjenula TV voditeljica Doris Pinčić. „Haljinu sam posudila od prijateljice koja ju je prošle godine dala šivati kod jedne kvartovske krojačice. Nije dizajnerska, ali je predivna”, rekla nam je Doris koju su na vjenčanju mnogi pitali gdje je kupila haljinu.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO DETALJE SVADBE: Jelena Veljača rekla ‘da‘ svom Vitu, svi pogledi bili su na vjenčanici!

image
Doris Pinčić
FOTOGRAFIJE: MARKO TODOROV/CROPIX CROPIX
image
FOTOGRAFIJE: MARKO TODOROV/CROPIX CROPIX

Poduzetnica Iva Radić bila je među gošćama koje su odjenule kratke asimetrične haljine s dugačkom povlakom – no, to je kroj koji prvenstveno pristaje visokim ženama kakva je Iva. Njen je odabir pao na cvjetni uzorak, vrlo sličan onome koji je nosila Milica Urban, no, supruga glazbenika Damira Urbana je odabrala komotnu haljinu midi dužine s kratkim puf rukavima, drugi najzastupljeniji model među uzvanicama.

image
Iva Radić
FOTOGRAFIJE: MARKO TODOROV/CROPIX CROPIX
image
Milica i Damir Urban
FOTOGRAFIJE: MARKO TODOROV/CROPIX CROPIX

A ono što je bilo svima zajedničko bez obzira na model haljine su sandale s remenčićem oko gležnja. No i tu treba biti oprezan – ovaj tip cipele pristaje osobama dugačkih, vitkih nogu dok će one niže vizualno skratiti.

Muškarci su pak, više manje, bili vjerni odijelima – klasičnim sivim, tamnoplavim i crnim. U eleganciji je prednjačio mladoženja u trodijelnom prugastom odijelu koje je upotpunio kravatom cvjetnog uzorka što je bio pun stilski pogodak.

No, najzanimljiviji su bili oni koji se nisu pridržavali ovog kodeksa, primjerice PR stručnjak Mate Rončević koji je svoj unikatni stil odijevanja ovaj put pretočio u odijelo s bermudama travnato zelene boje upotpunjeno zelenom beretkom.

Sve o vjenčanici Jelene Veljače: Cijena joj je paprena, ali trenutno je na golemom sniženju

Linker
19. travanj 2024 06:26