promo
"Q/S designed by"

Na tržištu se pojavio novi brend s odličnim casual komadima

Novi brend "Q/S designed by" dio je s.Oliver grupacije i predstavljen je na velikom događaju tijekom Berlin Fashion Weeka ovog ljeta. Prvi ambasador brenda je postao međunarodno uspješni DJ i producent Robin Schulz koji je u vrlo kratkom roku dosegao status globalne zvijezde. Njemački glazbenik će kroz suradnju s mladim modnim brendom osmisliti mušku i žensku kolekciju.

Svjetski poznati njemački DJ Robin Schulz je samo u zadnje dvije godine primio preko 100 platinastih i zlatnih glazbenih nagrada. Apsolutni je pobjednik na svim glazbenih ljestvicama u posljednje dvije godine po plasmanu br.1 hitova na područjima Njemačke, Austrije i Švicarske. Njegov remix pjesama Lilly Wood & The Prick songs "Prayer in C“ pobio je sve rekorde te je u zadnjih nekoliko mjeseci postao najuspješniji njemački hit producent obarajući međunarodne ljestvice.

promo

Trostruki ECHO pobjednik koji je surađivao s glazbenicima poput Coldplaya, Lykke Li, Jasmine Thompson i Akona, potpisao je 18-mjesečnu suradnju kao prvi ambasador samostalnog brenda s. Oliver. U fokusu suradnje s Robinom Schulzom su dvije kolekcije osmišljene zajedničkim snaga. Prva kolekcija za žene i muškarce bit će dostupna u trgovinama od ožujka 2017, a prezentirat će petnaestak cool, modernih modela za žene i muškarce. Druga kolekcija moći će se pronaći u trgovinama u rujnu 2017.

promo

Jesenska kolekcija ovog mladog brenda fokusirana na jersey, pleteninu i pamučne veste, a može se opisati kao jedinstvena, moderna i casual. Fokus je na visokoj razini kvalitete, modernom dizajnu, udobnosti i prije svega na jednostavnosti kombiniranja. Novi suvremeni brend predstavio je nove muške i ženske kolekcije na sajmu mode u Berlinu Panorama, krajem lipnja, nudeći kupcima prvi pogled na kolekciju proljeće/ljeto 2017.

promo

promo

Prije preimenovanja, brend "Q/S designed by" je postojao pod nazivom s.Oliver DENIM te je pripadao s.Oliver grupaciji. U srpnju je postao samostalni brend unutar s.Oliver grupacije koju zajedno čine brandovi: s.Oliver,Comma, Liebeskind i Triangle.

promo

promo

promo

Linker
25. travanj 2024 14:06