IMAXtree
Vetements i Levi's

Najbizarniji model traperica koji smo dosad vidjeli

Denim je uvijek u trendu pa nije čudno da se brendovi svake godine nadmeću u ponudi što zanimljivijih dizajna, ali ponekad stvarno pretjeraju.

Svaki brend želi uloviti barem komadić tog velikog tržišta zbog čega nam neki nude nove i moderne dizajne, dok se drugi izgube u jeans svijetu i od traperica naprave ono što nitko nikada nije očekivao - ili želio. Upravo tako bi mnogi opisali novu modnu suradnju kuće Vetements i brenda Levi's. Kada su oni najavili svoju suradnju i pokazali prvi komad nitko nije bio iznenađen - barem ne na prvi pogled. Najavili su lookove koji će mnogo toga otkrivati zahvaljujući neobičnom dodatku nasred stražnjeg dijela traperica.

#VETEMENTSxLEVIS #VETEMENTSxHANES KM20.RU @kuznetskymost20

Objavu dijeli VETEMENTS (@vetements_official)

Modna industrija nam često servira jako neočekivane trendove, a Vetements je jedan od predvodnika i dežurni provokator koji je ovog puta nadmašio samog sebe i uspio iznenaditi i one najvjernije obožavatelje. Prve jeans komade iz kolekcije predstavili su na svojem Instagram profilu, a svaki od njih ima zatvarače koji su korišteni više kao dizajnerski detalji nego funkcionalni dodaci. Primjerice, oni koji se protežu duž nogavica ili, pak, onaj koji je zamijenio srednji šav sa stražnje strane traperica pa kada je otvoren otkriva popriličan dio guze.

#VETEMENTSxLEVIS @mytheresa.com @kevingiacco

Objavu dijeli VETEMENTS (@vetements_official)

Svojom suradnjom Vetements x Levi's neupitno su privukli pozornost jer se radi o jednom od onih trendova koji volite ili mrzite - nema između.

#VETEMENTSxLEVIS @additionadelaide

Objavu dijeli VETEMENTS (@vetements_official)

Linker
19. travanj 2024 20:14