Modeli novog doba

Nakon pojavljivanja na inauguraciji, pokćerka i pjesnikinja dobile ugovor o kojem mnoge djevojke sanjaju

Predsjednik prestižne agencije oduševljen je onime što je vidio na inauguraciji novoizabranog američkog predsjednika i tvrdi da je to moda koja komunicira sa sadašnjim trenutkom.

Nazivaju je druga kćer Amerike, no sada je Ella Emhoff, 21- godišnja pokćerka potpredsjednice Kamale Harris, dobila još jednu potvrdu odnosno angažman. Nakon što je oduševila javnost svojom pojavom na inauguraciji, ova studentica modnog dizajna, potpisala je unosan ugovor s poznatom modeling agencijom IMG Models.

Ella je na višim godinama studija tekstilnog dizajna na poznatom Parsons School of Design u New Yorku te i sama dizajnira komade od šarenog pletiva, koja predstavlja na svom Instagram profilu. Govoreći o modi, Ella je kazala da ne misli odustati od svoje kovrčave kose i neobičnih tetovaža.

image
Studentica modnog dizajna njeguje vlastiti stil koji je zapazio i prvi čovjek jedne od najvećih modnih agencija na svijetu.
CNP/ADMEDIA/ADMEDIA/PROFIMEDIA

"Više se ne vodimo za spolom i konfekcijskim brojem. Ella komunicira ovaj trenutak u vremenu. Posjeduje drskost i odiše radošću", odgovorio je predsjednik agenije IMG Models Ivan Bart za The New York Times na pitanje zašto su pokćerki potpredsjednice ponudili modni ugovor.

Neki novi svijet

Bart je dodao da kad je Ellu Emhoff na inauguraciji ugledao u kaputu talijanske modne kuće Miu Miu, pomislio je kako odlično komunicira s modom.

To je već druga mlada žena koja je zabljesnula na svečanoj inauguraciji u Washingtonu koju je IMG Models uzeo u svoje redove, naime ranije ovog tjeda potpisali su ugovor i s mladom pjesnikinjom Amandom Gorman (22).

Tako su se potpisanim ugovorom s agencijom IMG Models Ella i Amanda pridružile elitnom društvu modela pod okriljem prestižne agencije čiji su modeli, primjerice, Gigi Hadid i Karlie Kloss.

Amanda Gorman, osim svijeta mode ulazi i u svijet sporta i zabave. Naime, objavljeno je kako će biti prva pjesnikinja koja će na Super Bowlu idućeg mjeseca recitirati vlastitu pjesmu, u čast troje ljudi koji su se borili protiv koronavirusa.

Linker
19. travanj 2024 16:00