REUTERS
NEMA CRNE

Nekad je nosila samo crnu, ali sada boje obožava: Victoria Beckham predstavila nove komade za iduću godinu

Prije malo više od jednog desetljeća Victoria Beckham, bivša spajsica, krenula je u modne vode, a sada svoje kolekcije predstavlja na Tjednu mode u Londonu, u društvu renomiranih modnih kuća poput Simone Rocha, Margaret Howell, Emilia Wickstead i Phoebe English. Njezina kolekcija za proljeće 2020. puna je elegnatnih poslovnih i jednostavnih šik kombinacija.

Proljetna kolekcija Victorije Beckham donosi nam odijela s mrvicom sedamdesetih i lepršave svilene haljine dužne do gležnja.

- Veliki je naglasak na haljinama. Volim volane koji plešu kako se krećeš - izjavila je Victoria Beckham, koja se u novoj kolekciji pogirala i s uzorcima, iako većinom nosi i kreira jednobojne komade.

Na svojim dizajnerskim počecima, Beckham je voljela uske, pripijene haljine do koljena, ali s vremenom se priključila trendovima i prihvatila mnogo opuštenije krojeve pa sada voli lepršave modele, ali i dalje veliki naglasak stavlja na to da su haljine praktične i nosive svaki dan i u svakoj prilici.

- S obzirom na to da su siluete vrlo jednostavne, volim se izražavati kroz boje. Dugo sam nosila samo crnu, ali sada sam shvatila zašto je mnogi ne vole. Boje toliko bolje pristaju - izjavila je britanska dizajnerica koja je predstavila kolekciju u kojoj su se izmjenjivale ljubičasta, zelena, boja limuna te cimeta i nježna bež nijansa.

Linker
20. travanj 2024 08:31