Instagram
ima nos za posao

Nije za svakoga, ali prodaje se kao ludo: Rihannino rublje izašlo u prodaju i već je hit

Sve što Rihanna dotakne pretvara u zlato, što pokazuje i njezin najnoviji poslovni pothvat.

Kao što je najavila, Rihanna je u ponoć izbacila svoju prvo kolekciju donjeg rublja te tako proširila svoj poslovni plan na još jedno područje.

Pjevačica koja je zaštitno lice nekoliko velikih modnih kuća, vlasnica linije dekorativne kozmetike koja se prodaje kao luda, i dizajnerica u suradnji s brendom Puma svake sezone izbacuje novu kolekciju, otvorila je novi shop u kojem prodaje raskošnu liniju donjeg rublja s vlastitim potpisom.

Kolekciju donjeg rublja Rihanna je odlučila nazvati "Savage", što odlično opisuje veći dio Rihanninih komada za spavaću sobu koji su provokativni i naglašeno seksi. Nešto za sebe pronaći će i romantičarke koje obožavaju točkice i pastelne nijanse.

Savage x Fenty

Naime, uz gaćice i grudnjake u tradicionalnim krojevima, pjevačica je posebnu pažnju posvetila zavodljivim korzetima, prozirnim ogrtačima s perjem, izazovnim grudnjacima, halterima i gotovo nevidljivim gaćicama.

Screenshot Savage x Fenty

Screenshot Savage x Fenty

Svoju veliku želju da stvori online shop u kojem će privlačno donje rublje moći kupiti žene svih tjelesnih građa, pjevačica je uspjela realizirati pa se tako svaki model može kupiti u veličinama od XS do 3XL.

Screenshot Savage x Fenty

Premda odvažniji modeli, poput prozirnog kombinezona s perjem, nisu za svakoga, Rihannini fanovi još su se jednom iskazali pa su se mnogi modeli iz kolekcije rasprodali u samo nekoliko sati.

Savage x Fenty

Cijene se kreću u rasponu od 200 do 550 kuna, a ako se i vi želite počastiti kompletićem s Rihanninim potpisom, za vas imamo dobru vijest - pjevačica nudi shipping i do Hrvatske.

Samo pripazite na dodatne troškove poput carine i poreza, zbog čega bi se iznos mogao udvostručiti...

Linker
17. travanj 2024 03:22