Novi đir poznatih manekenki

Nisu Victorijine nego Kimine: Anđelice pozirale za kampanju najpoznatije sestre Kardashian

Najnovija kampanja brenda donjeg rublja Skims okuplja najpoznatije svjetske modele te poručuje ženama da se sve trebaju osjećati kao ikone.

Brend donjeg rublja Skims, čija je suosnivačica influencerica i poduzetnica Kim Kardashian, za svoju je posljednju kampanju angažirao modele Victoria's Angels: Alessandru Ambrosio, Candice Swanepoel, Heidi Klum i Tyru Banks.

Naime, brend Skims osnovali su 2019. godine Kim Kardashian i poduzetnik Jims Grede, a od samih početaka surađuju s brojnim poznatim licima, među kojima su Kate Moss, Megan Fox, Kourtney Kardashian i Demi Moore.

“Tijekom godina svjedočila sam kako Tyra, Heidi, Alessandra i Candice postavljaju temelje za ono što bi modne ikone i poduzetnice trebale biti, stoga mi njihovo okupljanje za ovu kampanju jako puno znači. Naprosto sam oduševljena", izjavila je Kim za WWD.

image

Naime, brend Skims osnovali su 2019. godine Kim Kardashian i poduzetnik Jims Grede, a od samih početaka surađuju s brojnim poznatim licima.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Put do stilskog vrhunca: Kako je Kim Kardashian od ružnog pačeta postala modna ikona

Dodala je i kako je odabrala kultni kvartet zbog njihove snage, energije i vječne privlačnosti.

"Ovom kampanjom Skims pozdravlja snažne, moćne žene, ističući prestiž modnog kolektiva u komadima donjeg rublja u kojima se sve žene mogu osjećati kao ikone", stajalo je u priopćenju brenda.

Prošloga je ljeta Skims dizajnirao službeno donje rublje i odjeću za spavanje koju su nosili sportaši SAD-a tijekom Olimpijskih igara u Tokiju. Brend je nastavio partnerstvo tijekom zimskih igara u veljači, dodajući na svoj popis ambasadora imena visokog profila, poput osvajačice zlatne olimpijske medalje i prvakinje u snowboardu, Chloe Kim.

Linker
19. travanj 2024 11:52