Ivan Pavliš
Elegantne i posebne

Nova Alduk bridal kolekcija idealna je za moderne mladenke koje vole netipične vjenčanice

Nakon što nas je iznenadio neočekivanom, eklektičnom bridal kampanjom koja je spojila prirodu i grafite poznatog grafitera Slavena Lunara, modni dizajner Ivan Alduk sada otkriva cjelokupni lookbook romantične i pomalo sjetne atmosfere.

Domaći dizajner Ivan Alduk uvijek se trudi biti netipičan i originalan, što uvijek iznova dokazuje svojim kolekcijama, kampanjama i lookbookovima. U suradnji s hrvatskim grafiterom i umjetnikom Slavenom Lunarom Kosanovićem spojio je dvije naizgled različite stvari - uličnu umjetnost i sofisticiranu eleganciju vjenčanica za novu bridal kampanju, ali novi lookbook ima nešto drukčiju vibru.

Dvadesetak novih modela vjenčanica prva je isprobala Mija Matić (Talia Model), koja je vrlo uspješno utjelovila modernu Alduk mladenku, a hotel Amadria Park Zagreb je posložio kao izvrsna kulisa ove modne priče. Minimalistički make-up i jednostavno skupljena kosa studija Marcela dokaz su kako je potrebno vrlo malo da se istakne ženstvenost i ljepota na taj poseban dan.

Ivan Pavliš

"Modna kampanja je izvrstan poligon za kreativno istraživanje stoga pri snimanju uvijek želimo napraviti nešto novo i neočekivano. Svrha modne kampanje je prenijeti informaciju kako je kolekcija gotova i spremna za isprobavanje i naručivanje. U ovom lookbooku otkrivamo mnogo više modela i detalja s obzirom na to da je naglasak upravo na novim modelima vjenčanica, no za potpuni dojam uvijek zagovaram isprobavanje uživo gdje se buduće mladenke mogu upoznati s našim načinom rada te doživjeti potpuno iskustvo izbora vjenčanice", izjavio je Ivan.

Ivan Alduk o novoj bridal kolekciji: 'Kampanje za vjenčanice u Hrvatskoj su dosadne, zato svaki put stvaram nešto originalno'

Nova kolekcija Alduk vjenčanica, uz postojeće modele, čini zbir od preko pedesetak modela dostupnih za isprobavanje i naručivanje uz potrebnu personalizaciju. Aktualna kolekcija je bazirana na modelima koji prate liniju tijela ili pak idu u lepršavu A siluetu s obaveznim naglaskom na struku. Novost su i posebne, netipične bridal tkanine ili perlicama vezene čipke apstraktnih motiva.

Individualnim pristupom na probama, koje se u Alduk showroomu ne naplaćuju i potrebno ih je rezervirati unaprijed na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem društvenih mreža brenda, Ivan i njegov tim nastoje svakoj klijentici pružiti dobrodošlicu i pomoć pri izboru.

Linker
30. studeni 2020 14:16