Zvonimir Ferina
Fashion Week Zagreb/Cro a porter

Nova kolekcija brenda Loré oduševila je publiku, a sada ju pogledajte u videu

Nedavno je javnosti predstavljen novi koncept prezentacije modnih kolekcija hrvatskih dizajnera u kojem će snage udružiti dva modna projekta u jedan zajednički. Fashion Week Zagreb i Cro a porter od sada će djelovati zajedno u mnogo manjem i ekskluzivnijem pristupu k modnoj publici i znalcima.

Projekt će od sada funkcionirati kao sveobuhvatna i cjelovita platforma, koja će predstavljati domaći dizajn na svim razinama, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Tako će se dizajnerske kolekcije svih vodećih hrvatskiih dizajnerskih imena predstavljati dva puta godišnje pod imenom Fashion Week Zagreb, a izdvojene prezentacije i projekti tijekom cijele godine pod nazivom Cro a porter. Stoga će Fashion Week Zagreb/Cro a porter kroz cijelu 2017. godinu zajedno slaviti 15 godina postojanja domaćeg modnog potpisa.

Čast da započne ovu svježu modnu priču pripala je brendu Loré iza kojeg stoji vrlo talentirana i svestrana dizajnerica Loreta Gudelj. Kolekciju za jesen/zimu 2016. koja je oduševila publiku zajedno sa snimkama iz backstagea ekskluzivno pogledajte u nastavku!

Linker
18. travanj 2024 00:24