It komad

Nova kolekcija ekološki održivih torbica neodoljiva je i vrlo cool: Svaki model je unikatan i vodootporan

Ako i vi želite podržati brendove koji promiču održivost, nemojte zaobići brend Raw bag. Osim što su torbice domaće dizajnerice izdržljive i praktične, odlično će izgledati u svakoj kombinaciji.

Dizajnerica Mirjam Krajina, koja stoji iza brenda Raw bag, osmislila je novu kolekciju pod osebujnim nazivom Compost Collection. Kao što joj i samo ime govori, izrađena je od ekološki prihvatljivih materijala - reciklirane plastike i recikliranih dijelova pleksiglasa.

image
Raw Bag Compost Collection
DENIS BUTORAC

Raw bag torbe nastaju posebnim procesom u kojem se izbjegava upotreba tekstila i šavova, a svaka torba je unikatna, vodootporna i ručno rađena.

Čitajte i: Torba ‘život‘ znači! Guess donosi nova izdanja omiljenog modnog dodatka, obožavat će ih i klasičarke i trendseterice

U ovoj kolekciji torbe dolaze u tri nijanse boje koje simboliziraju stanja namirnica koje odlaze u biootpad. Bijela boja simbolizira svježinu, zelena zrelo stanje, a crna predstavlja zadnje stanje namirnice kada odlazi u otpad.

image
Raw Bag Compost Collection
DENIS BUTORAC

Inače, Mirjam je na ideju ovih torbi došla dok je stajala u redu za blagajnu, pomislivši koliko su ružne ove vrećice u kojima nosimo namirnice te je osjetila potrebu izraditi vlastitu, koja će joj duže trajati, ali i izgledati cool.

Čitajte i: Zmaj i tigar hit su simboli na odjeći: Komadi u istočnjačkom stilu nose se s onima s daškom 90-ih

image
Raw Bag Compost Collection
DENIS BUTORAC

U svojoj formi ove torbe oponašaju jednokratne plastične vrećice koje u prosjeku koristimo svega nekoliko minuta, no procesom recikliranja one tvore čvrstu i kompaktnu formu i time produljuju svoj rok trajanja i čine estetski prihvatljiv proizvod.

Linker
25. travanj 2024 12:40