Jelena Balić
ZA PROLJEĆE/LJETO

Nova kolekcija Ljupke Gojić Mikić osvaja na prvi pogled: Svjetloplava haljina s uzorkom naš je favorit

Bivši model Ljupka Gojić Mikić ponovno se našla u ulozi koja ju je proslavila, ali ovog puta zvijezda je kampanje za svoj modni brend Jolie Petite koji osvaja već deset godina.

Nakon što je osvojila neke od najuglednijih modnih kuća, za koje je snimila brojne svjetske kampanje, Ljupka Gojić Mikić odlučila je pokrenuti svoj modni brend pa je karijeru svjetskog modela zamijenila onom modne dizajnerice. Njezin brend Jolie Petit by Ljupka Gojić već deset godina osvaja trendseterice, a njezini komadi prepoznatljivi su po razigranom dizajnu te su namijenjeni ženama koje njeguju jedinstven stil, po kojem je Ljupka i poznata.

Brend svoju popularnost duguje i jednoj šarmantnoj curici, načinjenoj od raznobojnih kamenčića, perlica i dugmića, koja je svoje mjesto pronašla na brojnim majicama, haljinama, tunikama i jaknama.

Sada je Ljupka predstavila najnoviju kolekciju svojeg brenda u kojem je zadržan razigran duh, ali uz sofisticiranost i ozbiljnost. Kao modni favorit nameće se lepršava bijela maksi haljina, dok midi haljine krasi kombinacija točkica i ružičastog cvijeća.

Jelena Balić

Jelena Balić

Jelena Balić

Jelena Balić

Jelena Balić

Kao must have komad kolekcije, Ljupka izdvaja Kei haljinu nježne svjetloplave boje, ukrašenu cvjetnim motivom s puf rukavima. Može se nositi na nekoliko načina, a zamišljena je kao idealna proljetna i ljetna kreacija, uz koju će biti dovoljna tek jednobojna mini torbica, chic minimalističke sandale s tankim remenčićima i upečatljiv crveni ruž.

Jelena Balić

Jelena Balić

U novoj kolekciji svoje je mjesto dobila i crna duga haljina, ukrašena crnim tilom sa sitnim točkicama, a uz elegantne komade, izdvajaju se i udobne tunike različitih uzoraka, poput uvijek interesantnog patchworka ili pak šarenih leptirića.

Jelena Balić

Jelena Balić

Jelena Balić

Jelena Balić

Jelena Balić

Kao zaštitno lice ljetne kolekcije pojavljuje se sama Ljupka, iznova nas podsjećajući zašto je svojevremeno bila jedan od najtraženijih hrvatskih i svjetskih modela, dok je sama kampanja snimana na ulicama metropole, Ljupkinog rodnog grada, koji pored svih svjetskih metropola u kojima je živjela, ima posebno mjesto u njezinom srcu.

Jelena Balić

Jelena Balić

Linker
18. travanj 2024 05:07