SWISS T-SHIRT

Novi brend majica s hrvatskim potpisom za svjetsko tržište

Ukoliko ste za vrijeme nedavne medijske pompe oko kontroverzne izjave dotičnog kardinala zamijetili originalni bijeli Štraca T-shirt, tada će vam ova priča zvučati poznato. Brend Štraca je dobio svoju nadogradnju, a mi vam predstavljamo dizajnericu Marinu Perić koja stoji iza cijele priče.

Nakon više od deset godina iskustva u online i offline medijima te pokretanja prve hrvatske tvrtke specijalizirane za oglašavanje i snimanje iz zraka (pomoću cepelina) pod imenom Leteća propaganda, Marina je stjecajem okolnosti preselila u Švicarsku. Tamo je pokrenula kreativnu agenciju Swiss Digital Art, a paralelno s tim rodila se još jedna ideja – započeti novi brend bijelih pamučnih majica za švicarsko tržište.

“Obzirom da smo agencija specijalizirana za digitalni marketing pokrenuli smo dva vlastita projekta na dva različita tržišta. Prvo smo se predstavili s brendom Štraca T-shirt na hrvatskom tržištu, a zatim na švicarskom kao Swiss T-shirt. Različita tržišta su odlične platforme za osluškivanje potreba i želja kupaca pa tako prije finalnog zaključka testiramo proizvod putem društvenih mreža kako bismo se upoznali s publikom koja će nas pratiti i kupovati putem web-shopa koji je u pripremi.” – objašnjava nam Marina prilikom snimanja nove ljetne kampanje majica.

Kvaliteta, kreativnost, dobar kroj i isporuka u zadanom roku su ideje vodilje ovog zanimljivog brenda uz koji i najobičnija bijela majica postaje unikatna i zanimljiva. A poslati poruku majicom itekako spada u modne izazove, podsjetite se ovdje. Kod brenda Swiss T-shirt zanimljiva ilustracija koju potpisuje Marina Perić i udobnost igraju glavnu ulogu. To je razlog radi kojeg ćete ove majice s guštom nositi za vrijeme ljeta, a s obzirom na jednostavne krojeve idealne su za plažu, ali i duge ljetne šetnje. Bijele majice za muškarce i žene te duge bijele pamučne haljine dio su ponude, a cjelokupan brend još će se razvijati.

“Razmišljamo globalno pa ćemo nakon promocije na društvenim mrežama otvoriti internetsku trgovinu putem koje će zaljubljenici u običan bijeli T-shirt, ilustracije i zanimljive krojeve moći kupovati naše proizvode. Vizija je razviti globalnu zajednicu onih koji su u potrazi za jedinstvenim komadima koji nose personaliziranu poruku. Trenutna potražnja i prodaja dolaze najviše iz Hrvatske i Švicarske, a proizvodni pogon se nalazi u Hrvatskoj.” – nastavlja Marina te uzbuđeno najavljuje i jesensku kolekciju koja će donijeti i neke novosti za brend.

Do tada sve informacije i novosti pratite putem Facebook stranice i pogledajte kolekciju u našoj fotogaleriji.

Foto: Vera Greiner / Vera Ley Künstleratelier

Model: Anja Martino

Linker
18. travanj 2024 10:04