Nježna, prozračna i nesputana

Odmah ćete je poželjeti u svom ormaru - priča o ljetnoj A'marie haljini

Nježna, prozračna, nesputana – riječi koje najbolje opisuju A'marie haljinu. U njoj nema puno propitkivanja, samo dobar osjećaj jednostavnog postojanja, bez previše razmišljanja.

U dizajnu s potpisom A'marie ujutro odlazite u dan i jednako se dobro osjećate do dugo u noć. A'marie haljina ne traži puno – pokoji komad nakita i omiljene ljetne sandale. Iz dnevnog stylinga jednim potezom crvenog ruža postaje najljepša večernja haljina, a uz visoke potpetice idealan party model.

Viskoza i svila pružaju savršen osjećaj na koži, dopuštaju da ona diše, a crne rips trake mogu se zavezati u mašnu, promijeniti siluetu ili jednostavno egzistiraju naglašavajući ramena i leđa. Iz svoje kolekcije za ljeto 2017. A'marie, između ostalog, predstavlja nekoliko modela – haljinu u metalik plavoj boji asimetričnog kroja s otvorenim leđima, cvjetni model u retro stilu s mašnom oko struka, bijelu haljinu s predimenzioniranim volanom od čipke koju ukrašava velika svilena mašna, elegantnu maxi haljinu od viskoze s floralnim printom te savršen modni dodatak.

Chic ruksaci u veličini koja odgovara dnevnim i večernjim stylinzima nadopunjuju metalik naramenice i šarene mašne, a mogu se nositi uz sve kombinacije.

U novom A'marie editorijalu za lipanj 2017. pozirala je Gordana Dude (Talia Model), fotografije potpisuje Maja Kljaić, a make-up Mirta Peić. Za više informacija o brendu posjetite službenu stranicu A'marie i web shop.

Linker
17. travanj 2024 00:41