www.thekit.com
Moda na brzinu

Ova inovativna '3 u 1' haljina potaknut će malu modnu revoluciju

Američki dizajner, srpsko-poljskog porijekla, Daniel Vosovic nedavno je lansirao brend The Kit. S inovativnim pristupom prema modi i što bi ona zapravo trebala biti na ovu modnu adresu stigli su brojni hvalospjevi iz medija kao što su W magazine, Elle, In Style, Fashionista i drugi.

Rođen 1981. godine u gradu Grand Rapids, u američkoj državi Michigan, Daniel je jedan od najzanimljivijih mladih dizajnera američke modne scene. Šira javnost za njega je saznala 2005. godine zahvaljujući popularnom modnom reality showu Project Runway u sklopu kojeg je stigao do samog finala natjecanja. Nakon toga je 2009. osnovao brend pod vlastitim imenom, zatim je izborio svoje mjesto na Tjednu mode u New Yorku, gdje i danas živi, a Udruženje američkih dizajnera (CFDA) uzelo ga je kao svog štićenika za dvogodišnji program 'Fashion Incubator'.

www.thekit.com
Daniel Vosovic

Stvaranje redovitih sezonskih kolekcija i njihovo predstavljanje modnim zaljubljenicima s vremenom je postalo jednolično za mladog dizajnera koji je osnivanjem brenda The Kit ponudio novo viđenje tzv. 'brze mode'.

www.thekit.com

Dva komada koja se mogu nositi na nekoliko načina čine osnovnu ideju kolekcije. Asimetrično rezane haljina i bluza nose se zajedno kao jedna silueta, dok razdvajanjem postaju zasebna bluza koju kombinirate uz traperice ili pak multifukncionalna haljina za sve prilike. Bez puno truda s ovim '3 u 1' komadom otvara se mnoštvo opcija, a to je ono što bi osobni modni stil trebao biti; nehajan i spontan.

www.thekit.com

Kolekcija se još uvijek bazira na svega nekoliko boja, ali svaki komad Daniel Vosovic stvara ručno i od najfinijih materijala. Još jedan aspekt poslovanja brenda o kojem suvremeni način života počinje itekako brinuti je briga za okoliš. Kolekcije nastaju uz minimalnu štetu za planetu i u vrlo malim količinama, a mogućnosti kombiniranja čine ovaj komad multifunkcionalnim.

www.thekit.com

www.thekit.com

Brend The Kit mogao biti opsesija za brojne ljubiteljice mode pogotovo kada nastavi svoj modni put poigravanja modom. Više informacija o cijenama potražite ovdje.

Linker
25. travanj 2024 06:33